David Stražar: “V domačem eko mlinu nas v prihodnjih mesecih čaka veliko dela”

Domžalec 12.09.2021  |  Petra Petravič
Dnevi se počasi krajšajo, noči daljšajo. Dnevne ter nočne temperature neizogibno padajo. Jesen je tako rekoč že pred vrati in skupaj z njo želja po druženju v družinskem krogu znotraj toplih domov, kjer diši po številnih pečenih dobrotah in pa domačem kruhu. V prihajajočih mesecih bodo tudi mlini precej bolj obremenjeni, saj kot poudarja naš tokratni sogovornik, David Stražar, »so jesenski in zimski meseci čas, ko bodo imeli v domačem mlinu največ dela«. Glavna

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem