TUDI HRANA SPROŽA GLAVOBOLE IN MIGRENE: Preverite, katera živila so posebej problematična

Regional 15.10.2023

Glavoboli in migrene predstavljajo kompleksen izziv za mnoge posameznike.

Pogosto se sprožijo zaradi različnih dejavnikov, med katerimi igra pomembno vlogo tudi prehrana. Vendar pa je ključno razumeti, da so reakcije na hrano izrazito individualne, zato to, kar izzove migrenski napad ali glavobol pri eni osebi, ne nujno povzroči težav pri drugi. Kljub temu pa obstajajo živila, ki veljajo za pogoste povzročitelje teh problemov. Sir Zlasti starani siri vsebujejo tiramin, naravni aminokislinski derivat. Pri posameznikih, ki so nanj

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem