#recept Ovsena kaša s karameliziranimi jabolki

Dnevnik 19.10.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Čas je za ovseno kašo s fantastičnimi s cimetom odišavljenimi karameliziranimi jabolki.

S to razkošno, lepo dišečo, hranljivo in slastno ovseno kašo se pogrejte in pocrkljajte in ne pustite, da vam hladnejši dnevi pridejo do živega. Pripravite si jo kadar koli v dnevu. Privoščite si jo čez vikend za razkošen in ležeren zajtrk, še boljša je pa zvečer po dolgem dnevu, ko potrebujete malo tople (metaforično in dobesedno) hrane, ki vas bo objela in pocrkljala. Seveda je lahko tudi sladica, saj je zaradi karameliziranih jabolj prava poslastica. Kaj je

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem