Ljubezen in volja do dela predstavljata pravi recept za uspeh
Necenzurirano 28.10.2023
Covid je kriv za veliko slabega, a poskrbel je tudi za kaj dobrega. Nadinih domačih dobrot, ki razveseljujejo ljubitelje dobrih štrukljev, njokov in še česa na Primorskem in širše, ne bi bilo, če Nada Branković, takrat kuharica, v času covida ne bi pristala na zavodu za zaposlovanje in je vprašanja »kaj zdaj«, »kako naprej« ... ne bi usmerila na pravo pot.
Nada je danes sama svoja šefica, kar si je od nekdaj želela, a je medtem že opustile upe, da ji bo kdaj uspelo. V primerno opremljenih prostorih na Mostu na Soči skupaj s še tremi zaposlenimi ročno izdeluje Nadine domače dobrote. Pod to blagovno znamko so v kar nekaj trgovinah in pri gostincih od Ljubljane do Lucije, pa tudi v zamejstvu, na voljo kobariški štruklji in štruklji z drugimi nadevi, različni njoki, piškoti in torte. Ko pridem na pogovor, je nasmejana in