Godba Domžale poskrbela, da je bil prihod svetega Martina še bolj slavnosten

Domžalec 11.11.2018  |  Miro Pivar

Vinogradniki pridelujejo vino s svojim znanjem, pa z ljubeznijo in umetnostjo.

Če želijo imeti vrhunski pridelek, morajo biti nadpovprečno izobraženi, z nadpovprečnimi izkušnjami in z desetletja dolgo, še bolje, s stoletja dolgo družinsko tradicijo. Piko na »i« vsako leto s svojim obiskom doda sveti Martin, zato je to takrat poseben dan, saj poskrbi za čudež, ko iz mošta nastane odlična pijača, vino imenovana. Obe pijači, mošt in vino pa se morata piti bolj kot zdravilo in ne za žejo. Boljše ga je namreč piti po pameti, kot pa brez pameti

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem