#recept Odlična bučna rižota iz pečice

Dnevnik 30.11.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Ta kremna rižota z bučo, parmezanom, maslom in žajbljem je čudovita jesensko-zimska poslastica, ki navduši vse, ki jo poskusijo.

Pripravi se zelo enostavno in hitro, saj se po začetni petminutni pripravi na štedilniku, celotno kuhanje rižote prestavi v pečico. In le pol ure kasneje je rižota, ki ponavadi zahteva veliko pozornosti, magično pripravljena. Oh, res je odlična! Ta rižota je popolna jesensko-zimska poslastica. Za pripravo izberite katero koli jedilno rumeno bučo, hokaido buča je najboljša, preverjeno pa je rižota odlična tu...

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem