Recept 410: Coq au vin s česnovimi kruhki

Dnevnik 19.12.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Bolj z okusi bogate, dišeče in navdušujoče piščančje obare ni na celem svetu! Ta francoska klasika vsebuje mehko, s kosti odpadajoče piščančje meso, gobe, korenje in ostalo zelenjavo, ki se družno namakajo v bogati omaki z rdečim vinom.

Postrezite z doma pripravljenimi česnovimi kruhki, pire krompirjem ali celo testeninami. Navdušite in pocrkljajte! Ta spektakularna jed je odlična, ko želite navdušiti. S svojim izgledom, vonjem in okusom je odlična za ob praznovanjih, saj jo lahko v celoti pripravite vnaprej in pred postrežbo le počasi segrejete. Na enkrat lahko pripravite veliko porcij in tako nahranite večjo družbo, vse skupaj pa lahko pripravite v dobri uri in pol. To francosko klasiko so nekoč

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem