Pomenkovanja z Boštjanom Gorencem – Pižamo: Kuharske bukve od Vodnika do Napotnika
Domžalec 23.01.2020 | Miro Pivar
Dogodek, ki se v domžalski knjižnici odvija vsak drugi mesec, poimenovali pa so ga »Pomenkovanja z Boštjanom Gorencem – Pižamo«, je na prvo letošnje srečanje prinesel zelo zanimivega gosta, Boštjana Napotnika – Napo, ki je tipkovnica in kuhalnica za blogom Kruh in vino.
Boštjan Napotnik ocenjuje restavracije za Mladinin Konzum in je avtor dveh kuharskih knjig: Kuhinja za prave moške in Orodjarna – Kuhinja za prave moške. Z Boštjanom Gorencem – Pižamo sta se pomenkovala o razvoju kuharskih knjig skozi čas, ustvarjanju lastne kuharice in kuhinjskih zgodah in nezgodah. Na pogovoru, ki je v Knjižnici Domžale potekal v sredo, 22. januarja 2020, so uživale tudi brbončice, saj je gost na srečanje prinesel kruh s sadjem ter vino, ki ju je