KROFI, KI JIH BOSTE SANJALI ŠE DOLGO PO PUSTU: "Ker hitro zmanjkujejo, jih gostje večinoma dobijo še tople"

Regional 05.02.2024

Ste se kdaj spraševali, kaj naredi krof tako poseben? Je to njegova zlato rjavo ocvrta skorjica, nežno puhasto testo ali je prav božansko polnilo tisto, ki ga loči od ostalih? Odgovor se skriva v kavarni in slaščičarni Cafè Central v Portorožu.

Tu vse leto ustvarjajo tematske sladice, le enkrat letno pa se posvetijo krofom, ki niso le sladica, ampak pravo doživetje. Zakaj so posebni? "Skrivnost LifeClassovih krofov je v tradiciji izdelave, skrbno izbranih sestavinah in razmerjih ter načinu priprave," pravi Tina Vrabič iz Cafè Centrala. "Med letom krofov ne pečemo, ampak pridno zavihamo rokave okoli pusta. Povprečno v pustnem času pripravimo okoli 3.500 krofov, kar je povprečno okoli 800 na dan. Ker hitro

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Po dobri sezoni napovedal vrnitev na Tour

Zurnal24 pred 25 minutami

Kapital ni le plaha ptica, je tudi ptica roparica

Necenzurirano pred 25 minutami

Čustveno slovo Nadala v Madridu

RTV Slovenija pred 13 minutami

Bernal potrdil nastop na Touru

RTV Slovenija pred 13 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem