Šport

Imeniten slovenski dan in dvojni uspeh v Oberstdorfu

Delo 24.02.2024
Svoje četrte zmage v karieri se je pod Senčno goro veselil Timi Zajc, Peter Prevc je zaostal zgolj za 4,2 točke. Slovenski smučarski skakalci so slavili dvojno zmago v poletih v Oberstdorfu. Zmage, svoje četrte v karieri, se je pod Senčno goro… »

Visoka zmaga Olimpije v Kidričevem

Dnevnik 24.02.2024
Nogometaši Aluminija so v 23. krogu Prve lige Telemach izgubili proti Olimpiji z 0:4 (0:3). Čeprav so Ljubljančani v Kidričevem na 15 prejšnjih medsebojnih tekmah doživeli kar osem porazov, pa so tokrat že v prvem polčasu odločili obračun v svoj… »

Shiffrin napovedala vrnitev na bele strmine

RTV Slovenija 24.02.2024
Ameriška šampionka Mikaela Shiffrin, ki okreva po poškodbi po padcu konec januarja, je na družbenih omrežjih objavila, da se bo v svetovni pokal vrnila v Aareju na Švedskem 9. in 10. marca. Shiffrin, petkrat je osvojila velike kristalne globuse za… »

Rdeči vragi lovili preobrat, a so se opekli s Fulhamom

RTV Slovenija 24.02.2024
Gledališče sanj ni doživelo zmagovitega preobrata Manchester Uniteda, temveč bolečo zaušnico Fulhama. Harry Maguire je v 89. minuti izenačil na 1:1, sledilo je obleganje, a po protinapadu je Alex Iwobi poskrbel za zmago gostov z 1:2. 26. krog… »

Nova rekordna pogodba v ligi NBA

Zurnal24 24.02.2024
Steve Kerr bo postal najbolje plačani trener NBA. Steve Kerr, ki je popeljal Golden State Warriors do štirih naslovov prvaka severnoameriške košarkarske lige NBA, bo postal najbolje plačan trener v zgodovini lige, poroča ameriška medijska mreža… »

#video Domen Prevc in Timi Zajc poletela do zmage

Dnevnik 23.02.2024
Slovenska letalca na smučeh Domen Prevc in Timi Zajc sta se v Oberstdorfu zapisala v zgodovino smučarskih skokov kot prva zmagovalca superekipne tekme na letalnici. Orla sta slavila z veliko prednostjo pred Norveško in Avstrijo. Oberstdorf je preko… »

Čeh zanesljivo ugnal vse tekmece na dvoranskem mitingu v Berlinu

RTV Slovenija 23.02.2024
Kristjan Čeh je prepričljivo zmagal na dvoranskem mitingu srebrne svetovne serije v Berlinu v metu diska. S 65,72 metra je postavil rekord tekmovanja ISTAF v nemški prestolnici. Preostali njegovi trije tekmeci so bili Nemci. Drugi je bil Henrik Janssen… »

Hannawald: To ne bi imelo nobenega smisla, oddahnil si je tudi Damjan

Delo 22.02.2024
Nemški prireditelji so bili prisiljeni odpovedati današnji spored na letalnici Heinija Klopferja v Oberstdorfu. Slabo vreme je danes prekrižalo račune nemškim prirediteljem tekmovanja za svetovni pokal v smučarskih poletih v Oberstdorfu. Potem ko so… »

Svilar ubranil dve enajstmetrovki in popeljal Romo v osmino finala

RTV Slovenija 22.02.2024
V šestnajstini finala Evropske lige je bilo najbolj vroče na rimskem Olimpicu. Roma je izločila Feyenoord s 5:3 po streljanju enajstmetrovk. Prva tekma v Rotterdamu se je končala z 1:1, tudi na povratni tekmi je bilo 1:1 po 90 in tudi po 120 minutah… »

Slovenci po odličnem skupinskem delu klonili pred prvo oviro izločilnih bojev

RTV Slovenija 21.02.2024
Namiznoteniška reprezentanca je izgubila dvoboj osmine finala na ekipnem svetovnem prvenstvu v Busanu. S 3:2 je bila boljša Danska, ki si je izločilne boje priborila po dodatni kvalifikacijski tekmi z Madžari. Slovenija je tako še drugič v petih… »

Šport, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem