Šport, zadnje novice

Dončićev bivši soigralec junak večera v San Franciscu

Zurnal24 pred 4 minutami
Za košarkarji v severnoameriški ligi NBA je še en pester večer. Izstopal je 27-letni Američan Jalen Brunson. Dosegel je 34 točk in bil ključni mož zasedbe New York Knicks pod obročema dvorane Chase Centra v San Franciscu, ko so kratkohlačniki v… »

Športnikom bodo podelili 300.000 kondomov, alkohola ne bodo točili

Zurnal24 pred 4 minutami
Snovalci olimpijskih iger v Parizu pričakujejo, da bo med športniki v olimpijski vasi zelo živahno tudi izven tekmovališč. Mladim z vsega sveta, ki se bodo borili za olimpijska odličja, bodo zato zagotovili dobrih 300.000 brezplačnih kondomov… »

Alcaraz drugič zapored v finalu ugnal Medvedjeva in napovedal naskok na "sončni dvojček"

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Carlos Alcaraz je v finalu turnirja serije 1000 v Indian Wellsu ugnal Daniila Medvedjeva s 7:6 in 6:1. Španec je ubranil naslov v kalifornijski puščavi in osvojil prvi turnir pa lanskem Wimbledonu. 20-letnik je lani v finalu ugnal Medvedjeva s 6:3 in… »

#video Veliki kristalni globus v rokah Nike Prevc: Žal mi je bilo vsakega izgubljenega metra, me je pa povozila sreča ob…

Dnevnik pred 3 dnevi
Slovenska skakalna šampionka je osvojila veliki kristalni globus. Tekmo v Vikersundu je sicer končala na 11. mestu, a z osebnim rekordom pri 190 metrih in pol. Domačinka Silje Opseth je z 230,5 metra v finalni seriji dosegla nov svetovni rekord, Ema… »

Sprememba, Nika Prevc mora le doskočiti za skupno zmago

Zurnal24 pred 2 dnevoma
Razmere v Vikersundu so sezono skrajšale še za eno tekmo, Nika Prevc pa je tako že pred skupno zmago. Organizatorji v Vikersundu so po sobotni odpovedi ženske tekme v nedeljo načrtovali kar dve ženski preizkušnji, a se to ne bo zgodilo. Ob objavi… »

V nedeljo le ena tekma v Vikersundu za ženske, Nika Prevc pred skupno zmago

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Sobotna tekma skakalk na letalnici v Vikersundu je bila zaradi vetra in sneženja zvečer dokončno odpovedana. V nedeljo bo zgolj ena tekma, kar pomeni, da samo diskvalifikacija lahko prepreči, da Nika Prevc ne bi osvojila velikega kristalnega globusa… »

V Vikersundu v nedeljo dve tekmi

RTV Slovenija pred 2 dnevoma
Neugodne vremenske razmere so odnesle sobotno tekmo smučarskih skakalcev v Vikersundu. V nedeljo ob 11.05 bo najprej tekma le z eno serijo, ob 15.30 pa še druga posamična tekma po novem formatu s tremi serijami. Začetek sobotnih poletov je bil… »

Peter Prevc najboljši v kvalifikacijah, zdaj je ostal brez tekme

Zurnal24 pred 2 dnevoma
V Vikersundu tudi letalci ostali brez tekme. Potem ko so prireditelji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v norveškem Vikersundu že dopoldne morali odpovedati žensko preizkušnjo, je enaka usoda popoldne doletela še moško. Tekmo… »

Najprej odpovedali polete deklet, nato pa še tekmo fantov

Delo pred 2 dnevoma
Na Norveškem je veter krojil tekmovalni spored po svoje in po dvakratni prestavitvi, obakrat za pol ure, je vodstvo tekmovanja sobotno dogajanje odpovedalo. Številni privrženci naših smučarskih skakalcev so se veselili današnjega popoldneva in nove… »

V Vikersundu tudi letalci ostali brez tekme

Dnevnik pred 2 dnevoma
Potem ko so prireditelji tekem svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v norveškem Vikersundu že dopoldne morali odpovedati žensko preizkušnjo, je zdaj enaka usoda doletela še moško. Tekmo so zaradi premočnega vetra odpovedali. Skakalci… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem