Šport, zadnje novice

Brutalna kazen za odličnega slovenskega rokometaša

Zurnal24 pred eno uro
Bezjaku kar 12-mesečna prepoved. Slovenski rokometaš Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja, je sporočil disciplinski sodnik Hrvaške rokometne zveze… »

Evropski prvak je delegata položil na tla in prejel enoletno prepoved

Delo pred eno uro
Slovenski rokometaš Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja. Slovenski rokometaš Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega… »

Oče Lukovega soigralca z vso silo udaril po Dončiću in Dallasu

Zurnal24 pred eno uro
Tima Hardawaya je ponovno zmotilo, da pri Dallasu v napadu premalo uporabljajo njegovega sina. Dallas Mavericks so na prvi tekmi prvega kroga končnice doživeli boleč poraz, ko so jih po odličnem zaključku sezone prizemljili Los Angeles Clippers, ki… »

Ne boste verjeli, kdo je na tekmi stiskal pesti za Luko ... Gabriela! (FOTO)

Zurnal24 pred eno uro
Mlada Gabriela si je v živo ogledala svojo prvo tekmo končnice lige NBA. Luka Dončić je imel na prvi tekmi letošnje končnice proti Los Angeles Clippers prav posebno navijačico. Prvi zvezdnik Dallasa je namreč preko socilanih omrežij delil… »

Ilka Štuhec v novo sezono brez mame: "Prevelika razhajanja v pogledih"

RTV Slovenija pred tremi urami
V naslednjo smučarsko sezono se Ilka Štuhec podaja s prenovljeno ekipo, v kateri pa prvič ne bo njene mame. Darja Črnko se zaradi prevelikih razhajanj poslavlja od ekipe, v kateri je na hčerkini samostojni poti od leta 2009 opravljala vse vloge. Ko… »

Ilka Štuhec se je razšla z mamo

Zurnal24 pred 4 urami
V ekipi Ilke Štuhec bo Darjo Črnko, s katero naj bi bilo preprosto preveč razhajanja v pogledih, zamenjal Aleš Gorza. Najboljša slovenska alpska smučarka v hitrih disciplinah Ilka Štuhec se je po koncu minule sezone odločila za korenito spremembo… »

Ilka Štuhec: Razhajanja so prevelika, da bi nadaljevali skupaj

Delo pred 4 urami
Darja Črnko se s težkim srcem poslavlja od ekipe svoje hčerke, nad katero bo poslej kot glavni trener bedel Aleš Gorza. Kot so sporočili iz ekipe 33-letne Mariborčanke Ilke Štuhec, je na tekmah v prihodnje kot glavna trenerka ne bo več vodila… »

Marku Bezjaku namesto 30-dnevne kar enoletna prepoved igranja

RTV Slovenija pred 4 urami
Marko Bezjak je bil zaradi incidenta na tekmi hrvaškega državnega prvenstva med Nexejem in Zagrebom kaznovan z 12 meseci prepovedi igranja, je sporočil disciplinski sodnik Hrvaške rokometne zveze, ki je prvotno kazen podaljšal kar za 11 mesecev… »

Prvopostavljeni do zmag in vodstva

Delo pred 1 dnevom
Florida, New York Rangers, Winnipeg in Vancouver so končnico v NHL začeli po pričakovanjih. Najbolj napeto v Winnipegu. V NHL so doslej vse bolje postavljene ekipe v četrtfinalu svojih konferenc v končnici povedle z 1:0. Do zmag so prišli Florida… »

In potem so bili trije: NBA objavila finaliste za nagrado MVP

Zurnal24 pred 1 dnevom
Slovenski zvezdnik Luka Dončić je eden izmed treh finalistov za naziv najkoristnejšega košarkarja rednega dela NBA sezone 2023/2024. Luka Dončić je pričakovano med tremi finalisti za najkoristnejšega igralca sezone NBA, je objavila najmočnejša… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem