Dnevnik

Predlogu zakona o oskrbi z električno energijo se obeta podpora

Dnevnik pred 1 dnevom
DZ je danes opravil obravnavo predloga zakona o oskrbi z električno energijo, ki je eden od šestih zakonov, na katere vlada razgrajuje energetski zakon. Največ novosti vsebuje poglavje o razmerjih elektroenergetskih podjetij s končnimi odjemalci… »

Robert Pattinson – po vampirju bo še netopir

Dnevnik pred 1 dnevom
Novi film o Batmanu pride marca prihodnje leto, igral pa ga bo lomilec najstniških src Robert Pattinson. Zoë Kravitz bo Catwoman, Colin Farrell Pingvin, Paul Dano Ugankar, napovedniki pa obljubljajo izdatno nasilno, temačno interpretacijo zgodbe… »

Nedeljsko kosilo: Nova regula: v skledi fregula

Dnevnik pred 1 dnevom
Okusno posebnost s Sardinije lahko pripravimo kot riž ali kot testenino. Fregula se imenuje drobna testenina, značilna za Sardinijo. Gre za kroglice iz zdroba trde pšenice (durum) in vode, ročno valjane v glineni posodi in popečene v peči. Glede na… »

Do zime še nekaj prijetnih vrtnih opravil

Dnevnik pred 1 dnevom
Jesen na vrtu ne predstavlja zgolj zaključka sezone, temveč tudi pripravo na pomlad. Da nam spomladi ne bo zmanjkovalo časa, lahko že konec jeseni pripravimo gredice, shranimo lastna semena in pognojimo tla. Spomladanski in jesenski dnevi so zaradi… »

Rokometni selektor Vranješ napovedal pomladitev

Dnevnik pred 1 dnevom
Prvi del priprav za nastop na EP 2022 na Madžarskem in Slovaškem bo moška rokometna reprezentanca Slovenije opravila od 1. do 6. novembra v Zrečah. Selektor Ljubomir Vranješ je objavil seznam 18 vabljenih igralcev, na njem je nekaj presenečenj… »

Teorije zarote: Nogometna tekma z izidom 134:0

Dnevnik pred 1 dnevom
Če jih primerjamo z drugimi najrazličnejšimi družbenimi skupinami, od ljubiteljev metuljev ali rednih odjemalcev politike do poklicnih proizvajalcev teorij zarote, so sledilci nogometa po zarotniškoteoretski tvornosti v samem vrhu. V nogometu je… »

Paula Badosa in Cameron Norrie senzacionalna zmagovalca

Dnevnik pred 1 dnevom
Slovenski teniški igralki Kaja Juvan in Tamara Zidanšek sta se poslovili že v 1. krogu turnirja na Tenerifu. Sila redko se v tenisu zgodi, da je na največjem turnirju serije masters 1000 toliko presenečenj, kot jih je bilo v minulih dneh v Indian… »

#intervju Monika Ažman, predsednica Zbornice zdravstvene in babiške nege: Zdaj je vsem jasno, da komunikacija poteka napačno

Dnevnik pred 1 dnevom
Nanje je padlo najtežje dodatno bremene, ki ob vse večjem kadrovskem osipu zdravstvo pritiska ob meje zmožnega. Čeprav uživajo v družbi drugo najvišje splošno zaupanje (za gasilci), v upravljanju epidemije in v promociji cepljenja nimajo… »

ECE s HSE do zagotavljanja stabilne oskrbe z energijo

Dnevnik pred 1 dnevom
Holding Slovenske elektrarne (HSE), največji slovenski proizvajalec električne energije iz obnovljivih virov, je z nakupom 51-odstotnega deleža družbe ECE stopil v partnerstvo z družbam Elektro Celje in Elektro Gorenjska. Informacija, da naj bi… »

Pod okupacijo primitivcev

Dnevnik pred 1 dnevom
‘Razumemo ljudi, razumemo njihovo jezo, razumemo, da smo vsi skupaj v času vseh koronskih ukrepov siti, utrujeni, naveličani. A za tovrstne ukrepe ni kriva vlada, pač pa virus, ki kroži okoli nas,« nam je pred dnevi razložil minister Tonin… »

Dnevnik, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem