Dnevnik

Poslovanje zmagovalcev primorsko-notranjske regije: od inovativne ideje pogumno do svetovnega uspeha

Dnevnik pred 18 urami
Inovativna poslovna ideja je dober začetek, vendar so za uspeh potrebni tudi predanost, pogum in pametne odločitve, ki vodijo k dinamični in trajnostni rasti. Tveganja lahko uspešneje obvladujemo, če imamo na voljo zanesljive ažurne podatke in… »

Primorsko-notranjska regija: z dobrimi zgodbami tlakujejo pot v uspešno družbo

Dnevnik pred 18 urami
V letošnjem jubilejnem dvajsetem izboru najboljših najhitreje rastočih podjetij Gazela je v Kopru potekal še zadnji dogodek – razglasitev primorsko-notranjske gazele 2021. Časopisna družba Dnevnik ga je organizirala v sodelovanju s Primorsko… »

In memoriam: Slavko Beznik (1927–2021)

Dnevnik pred 18 urami
Dnevnikova barka že sedem desetletij uspešno pluje po slovenskem medijskem morju in v teh desetletjih so jo vodili številni krmarji, eni manj, drugi bolj uspešno. Med slednje zagotovo sodi Slavko Beznik, ki se je te dni v 95. letu starosti poslovil od… »

Mesto dobiva praznično podobo

Dnevnik pred 18 urami
Na drevesa v središču prestolnice so že začeli obešati novoletne lučke, ki jih bodo čez dober mesec tudi prižgali. Letos bo kar devet smrek krasilo ljubljanske trge, največjo bodo sredi novembra tradicionalno postavili na Prešernovem trgu, za… »

Klančar Žerjavi: razmišljajo zunaj zastarelih gradbenih okvirov

Dnevnik pred 18 urami
Najpomembnejša dejavnost podjetja Klančar Žerjavi, nominiranega za gazelo primorsko-notranjske regije, je oskrbovanje gradbincev s celovitimi rešitvami in optimalno opremo. Ukvarjajo se z dajanjem gradbenih strojev in opreme v najem ter zakup, torej z… »

Sramota in bonton

Dnevnik pred 18 urami
»Osebno sem trdno prepričan, da je mogoče vsako mnenje izraziti tudi na vljuden, strpen in spoštljiv način in da je to pravzaprav edini način, s katerim lahko mirno in zrelo razrešimo vse probleme in ne povzročamo novih. Skrbi me, ker se v… »

Razkritje o Vizjakovih “nasvetih” Petanu šokiralo Slovenijo

Dnevnik pred 1 dnevom
V informativni oddaji 24ur zvečer je PopTV sinoči objavil posnetke gospodarskega ministra Andreja Vizjaka, ki je podjetniku Bojanu Petanu v času prve Janševe vlade (2004–2008) in tako imenovane “vojne proti tajkunom” predlagal, kako se izogniti… »

Včeraj potrjenih 1669 okužb z novim koronavirusom

Dnevnik pred 1 dnevom
Delež pozitivnih testov je včeraj znašal 31,9 odstotka. Ob 5230 PCR-testih so potrdili 1669 okužb z novim koronavirusom, po ocenah Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) pa je v naši državi trenutno 13.090 primerov aktivnih okužb. V… »

Milan Mandarić zaželel srečo Adamu Deliusu

Dnevnik pred 1 dnevom
Nekdanji prvi šef Nogometnega kluba (NK) Olimpija Ljubljana Milan Mandarić je podal izjavo ob odhodu iz kluba. Pojasnil je, da je Olimpiji v minulih šestih letih povrnil sijaj, ki ga je nekoč že imela, in novemu lastniku zaželel uspešno delo… »

Policisti v Tolminu v pogoreli hiši našli zoglenelo truplo

Dnevnik pred 23 urami
Policisti Policijske uprave (PU) Nova Gorica so bili popoldne obveščeni, da je v naselju Pečine v Tolminu zagorela starejša stanovanjska hiša. V njej so našli zoglenelo truplo. Identiteta umrle osebe še ni znana. Prav tako še ni znan vzrok… »

Dnevnik, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem