Svet24

Dvignil je napačno ročko in dizel "preplačal" za 58 evrov

Svet24 pred 22 urami
Marsikdo se je že prijel za glavo, ko je na bencinskem servisu v svoj avto pomotoma točil kakovostnejši in posledično dražji dizel ali bencin. Tokrat je doletelo našega bralca Štefana. Na Petrolovem bencinskem servisu v Trbovljah je prijel za… »

Janši je uspelo vlado Roberta Goloba blokirati vsaj do oktobra

Svet24 pred 18 urami
S tem, ko je stranki SDS uspelo zbrati dovolj podpisov za začetek referendumskega postopka, je preprečila oblikovanje vlade, kot si jo je zamislila koalicija. Janez Janša je v zadnjem mandatu večkrat dokazal, da mu ni mar za nepisana pravila… »

V Sloveniji prijeli več mednarodnih kriminalcev

Svet24 pred 22 urami
V zadnjih dveh tednih so slovenski kriminimalisti prijeli več oseb, za katerimi so bile spisane mednarodne tiralice. Gre za različne kriminalne mreže, ki so se ukvarjale s klasičnimi prepovedanimi posli, kot so droge in "nagajive sličice" kočljivega… »

Koliko bo treba odšteti za poletno ohlajanje na slovenskih kopališčih

Svet24 pred 14 urami
Slovenijo je zajel vročinski val. V ponedeljek so marsikje namerili celo več kot 35 stopinj Celzija. Vsi smo te dni željni osvežitve, ena od najbolj priljubljenih in tudi najučinkovitejših pa je kopanje. Kot so pojasnili upravljavci kopališč, so… »

Horoskop za petek, 1. julija

Svet24 pred 1 dnevom
Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop. OVEN Zjutraj bo Luna vstopila v prijateljskega Leva. Tako boste uživali v resnično sproščenem vzdušju. Uživali boste v prijetni povezavah z Jupitrom in zvečer bo romantično. BIK Danes boste resnično… »

Priljubljena pevka je vstopila v klub štiridesetletnikov

Svet24 pred 16 urami
Pevka Tanja Žagar danes praznuje okrogli jubilej. »Svoje štirice se veselim,« nam je zagotovila. »Ne dojemam je sicer kot kakšen poseben mejnik, razen tega, da se bom poslovila od svoje ljube številke tri,« se zasmeji. »Bo pa ta rojstni dan zame… »

Srbi imajo najboljše mnenje o tem svetovnem politiku

Svet24 pred 21 urami
Srbi menijo, da je Rusija najpomembnejši partner Srbije, najboljše mnenje med svetovnimi voditelji pa imajo o ruskem predsedniku Vladimirju Putinu, je pokazala raziskava srbskega raziskovalnega centra Demostat. Rusijo kot najpomembnejšega… »

Prodajalke in prodajalci spisali peticijo: Želimo več, ne le preživeti

Svet24 pred 17 urami
Na vse slabše, pravzaprav alarmantno stanje v svoji dejavnosti s peticijo opozarjajo zaposleni v Tušu. A niso edini. Plače v trgovinski dejavnosti so na ravni praga tveganja revščine, in to kljub rasti dobičkov v preteklih dveh letih, poudarjajo… »

Zaželela si je ogleda mesta na lastno pest

Svet24 pred 23 urami
V začetku tedna so po vodenem turističnem ogledu v mestu Šibenik pogrešili britansko turistko. Sprožilo se je obširno iskanje, ki je bilo sprva neuspešno. Ogled turističnih znamenitosti lahko poteši željo po obisku neznanih krajev, ravno tako pa… »

Za izbruh covida-19 v Severni Koreji krivijo stik s "tujimi rečmi"

Svet24 pred 24 urami
Severna Koreja se je borbe proti novemu koronavirusu sprva lotila z ukrepom, ki tudi nam ni tako neznan: zaprtjem in nadzorom meja. Ko pa je izolacija morala popustiti, se je v uradno razlago izbruha bolezni, ki je sledil, primešala še premestitev v… »

Svet24, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem