Svet, zadnje novice

Bo ta mož prihodnji nemški kancler?

SiolNET pred 1 dnevom
Z zmagama CDU na deželnih volitvah v Schleswig-Holsteinu in Severnem Porenju-Vestfaliji je konservativni predsednik CDU Friedrich Merz po eni strani utrdil svoj položaj na vrhu stranke, po drugi strani pa dobil dva močna znotrajstrankarska tekmeca. Ko… »

Policisti vozniku ferrarija prepovedali vožnjo: "Ima za ferrarija, nima za zavarovanje"

SiolNET pred 1 dnevom
"Lahko si privošči 300 tisoč evrov vrednega ferrarija, ne more pa plačati zavarovanja? Da, to je čudno, kajne?" so policisti Mettmanna zapisali na Facebooku, potem ko so ustavili lastnika ferrarija F8 tributo in mu prepovedali nadaljevati z vožnjo… »

V Evropi zaskrbljeni nad levico, ki napoveduje razveljavitev nakupa oklepnikov boxer

Nova 24TV pred 1 dnevom
Foto: STA Matej Tonin, slovenski obrambni minister, ki opravlja tekoče posle, je danes po zasedanju obrambnih ministrov članic EU v Bruslju povedal, da ga je več evropskih kolegov “z zaskrbljenostjo spraševalo” glede napovedi prihodnje slovenske… »

Amerika se močno boji stagflacije

Delo pred 1 dnevom
Neprijetno ogledalo ekspanzivni denarni politiki Feda in visoki družbeni potrošnji demokratske administracije. V nadaljevanju preberite: Nekdanji guverner ameriške centralne banke na obzorju vidi stagflacijo, kar pomeni obdobje visoke inflacije in… »

Papež Frančišek v šali: S tekilo bi bile bolečine znosnejše

SiolNET pred 10 urami
Prejšnjo sredo se je papež Frančišek po splošni avdienci v Vatikanu pošalil, da bi pri bolečinah v kolenu, zaradi katerih mora uporabljati invalidski voziček, morda lahko pomagal kozarček tekile. To je seveda izjavil v šali, potem ko se je… »

Prevzem Twitterja zaradi Muskovih skrbi o lažnih profilih znova stoji

Primorske pred 16 urami
Prevzem družbe Twitter, ki ga je napovedal Elon Musk, znova stoji, saj ameriškega milijarderja skrbi, s koliko profili v resnici upravljajo resnični ljudje ali organizacije. Musk je že pretekli teden tvitnil, da zaradi preverjanja podatkov o lažnih… »

Musk dvomi o verodostojnosti petine twitterjevih profilov

Delo pred 17 urami
Musk ima pomisleke glede nakupa, saj ni prepričan, koliko računov je v resnici lažnih. Že prejšnji teden je povedal, da začasno zaustavlja prevzem. Prevzem družbe Twitter, ki ga je napovedal Elon Musk, znova stoji, saj ameriškega milijarderja… »

Papež v šali: Bolečine v kolenu bi bile s tekilo znosnejše

RTV Slovenija pred 17 urami
Papež Frančišek se je prejšnjo sredo po splošni avdienci v Vatikanu pošalil, da bi pri bolečinah v kolenu, zaradi katerih mora uporabljati invalidski voziček, morda lahko pomagal kozarček tekile. Papež je v sredo po splošni avdienci s… »

PAPEŽ FRANČIŠEK NAVDUŠIL S HUDOMUŠNIM ODGOVOROM: Takole je komentiral stanje svojega kolena (VIDEO)

Regional pred 19 urami
Papež Frančišek se je prejšnjo sredo po splošni avdienci v Vatikanu pošalil, da bi mu kozarček tekile pomagal pri bolečinah v kolenu, zaradi katerih mora uporabljati invalidski voziček, navaja francoska tiskovna agencija AFP. Frančišek se je o… »

Papež se šali, da bi mu za lajšanje bolečine pomagala tekila

Primorske pred 21 urami
Papež Frančišek se je prejšnjo sredo po splošni avdienci v Vatikanu pošalil, da bi mu kozarček tekile pomagal pri bolečinah v kolenu, zaradi katerih mora uporabljati invalidski voziček, navaja francoska tiskovna agencija AFP. Frančišek se je o… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem