Arhiv novic 14.02.2018

Razigrane puštne šeme zavzele Kamnik

Domžalec 14.02.2018
Pust je tisti čas v letu, ko vsak od nas globoko v sebi najde otroka in ga spusti na plano. Tradicionalno je pust sicer tisti, ki preganja zimo in čeprav naj bi bilo že obdobje priprav na pomlad, letos to ne drži. Po dokaj mili zimi so se pustne šeme… »

Slovenci in Hollywood: Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro

Domžalec 14.02.2018
Tokratnih gostov Slovenologije ni potrebno posebej predstavljati. Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro sta med najbolj znanimi slovenskimi igralskimi pari. Z Noahom Charneyem sta debatirala o filmski produkciji v Sloveniji in bivši Jugoslaviji, o… »

Beljakovine: zakaj so pomembne in kdaj poseči po prehranskih dodatkih?

Domžalec 14.02.2018
Beljakovine (pogosto jih imenujemo tudi s tujko – proteini) so organske molekule, sestavljene iz manjših enot, imenovanih aminokisline. Ker pa je vsaka beljakovina sestavljena iz različnih aminokislin, obstaja zelo veliko različnih vrst beljakovin… »

Žalostno: Na Viru so se pogrebci z objokano nevesto poslovili od pusta

Domžalec 14.02.2018
Tudi letošnji, marsikje precej podaljšani pustni teden, se je končal brez hujših pretresov, pa vendar so se tudi najmogočnejši rogovileži pred pepelnično sredo simbolno, marsikje pa tudi zares, spremenili v pepel. Tak pogrebni ceremonial so… »

Iza Videc dvakratna državna prvakinja med mlajšimi deklicami

Domžalec 14.02.2018
V Celju je minuli vikend potekalo Moštveno in posamično državno prvenstvo za mlajše dečke in deklice. To prvenstvo je najmnožičnejše glede na kategorijo in je pokazatelj dela z najmlajšimi, po letnikih nastopajo deklice letnik 2007 in mlajše… »

Po petih letih bo v Nožicah ponovno pravi skakalni praznik

Domžalec 14.02.2018
Po petih letih zime brez snega, če je že bil, ga je bilo le za vzorec, smo ga letos v zadovoljstvo vseh ljubiteljev zimskih radosti, le dočakali. Med tistimi, ki so se ga najbolj razveselili, so zagotovo člani Športnega društva Homec, saj se jim je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem