Pripravite si enolončnico

Slovenske novice 12.01.2023

Mesojedcem na koncu v juho zamešamo na kocke narezano kuhano govedino.

Enolončnice bodo v marsikaterem gospodinjstvu čez zimo na jedilniku vsaj nekajkrat na teden. Da ne bodo vselej enakega okusa, jim enkrat dodamo kis, najbolje jabolčni ali domači zeliščni, drugič kakovostno domače olje, na primer oljčno, laneno, konopljino ali kar sončnično, tudi vse vrste mesa pa seveda vse vrste klobas. Za 4 osebe: 250 g kuhane govedine 1 čebula 3 stroki česna 3 krompirji 3 korenčki 1 paradižnik 1 pest stročjega fižola 1 skodelica graha 1

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem