Slovenski ješprenj zasedel tretje mesto na Nasinem tekmovanju

Delo pred 17 dnevi

Za tekmovanje so študenti BIC Ljubljana pripravili ješprenj s suhimi hruškami, orehi in dimljenim tofujem. Recept je bil osnovan na tradicionalni jedi ričet.

Študenti BIC Ljubljana, Višje strokovne šole, so v finalu Nasinega mednarodnega kulinaričnega tekmovanja zasedli tretje mesto. Med deseterico finalistov so bili slovenski študenti edini iz Evrope. Zmagovalci tekmovanja so bili iz šole North East Technical v Jonesboru v Arkansasu, drugo mesto je zasedla šola Northside iz Wortha v Teksasu, so sporočili z BIC Ljubljana. Jed zmagovalne ekipe bodo vključili v prehrano astronavtov. Tema letošnjega tekmovanja je bila

Povezane novice »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem