Svet arhiv novic 16.01.2023

Predal se je »Diabolik«, zadnji veliki boter Cose nostre

Delo 16.01.2023
Matteo Messina Denaro je hudo bolan, prijeli so ga na onkološki kliniki v Palermu. Italijanska policija si je dopoldne v svoje anale zapisala eno izmed največjih zmag v boju proti organiziranemu kriminalu. Na zasebni onkološki kliniki La Maddalena v… »

Nemška obrambna ministrica po številnih kritikah odstopila

RTV Slovenija 16.01.2023
Nemška obrambna ministrica Christine Lambrecht je po številnih kritikah odstopila s položaja. Nemška vlada je sicer pred pomembnimi odločitvami glede vojaške pomoči Ukrajini. "Kanclerja sem pozvala, naj me razreši s položaja obrambne ministrice,"… »

Putin po raketiranju Ukrajine: Nismo mi tisti, ki zaostrujemo razmere #vŽivo

SiolNET 16.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je v današnjem telefonskem pogovoru s turškim kolegom Recepom Tayyipom Erdoganom, ki je potekal dva dni po obsežnem ruskem raketiranju Ukrajine, kritiziral zahodne dobave orožja Ukrajini in uničujočo politiko Kijeva… »

Zeleno ministrstvo in levičarski kulturniki v Avstriji zaščitili pedofilskega zvezdnika

Nova 24TV 16.01.2023
Techtmeister, spredaj desno, na podelitvi nagrad Romy 2017 (Wikimedia/Erhard Riedlsperger (CC BY-SA 4.0) V Avstriji se je razkril pedofilski škandal, ki trenutno povzroča grozo na kulturnem prizorišču. Igralec Florian Teichtmeister, ki je še posebej… »

Albanijo stresel močnejši potres

Primorske 16.01.2023
Albanijo je v nedeljo malo pred 23. uro stresel potres z magnitudo 4,7, je objavil Evropski mediteranski seizmološki center (EMSC). Središče potresa je bilo 23 kilometrov severovzhodno od Tirane. Čutili so ga tudi v Bosni in Hercegovini, Severni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem