Slovenija arhiv novic 24.01.2023

Prestolnica se je prometnemu kolapsu izognila, na avtocesti nastala 50-kilometrska kolona!

Slovenske novice 24.01.2023
Za danes so obeti boljši, tudi burja bo popustila. Ko je vreme stabilno in ko je nad nami območje visokega zračnega tlaka s šibkimi višinskimi vetrovi, tedaj je vremenska napoved silno enostavna in predvidljiva. Povsem drugače je bilo včeraj, ko se… »

Inšpektorat direktorico pozval k vračilu covidnih dodatkov

24ur 24.01.2023
Ali je direktorica metliškega doma starejših občanov res sebi in svoji namestnici nezakonito izplačala covidne dodatke za leti, ko je po Sloveniji pustošil koronavirus? Dodatke za delo v rizičnih razmerah in nevarnost ter posebne obremenitve v času… »

Mir ni samoumevna smer v prihodnost

Delo 24.01.2023
Predsednik Emmanuel Macron je napovedal krepko povečanje vojaškega proračuna. V nadaljevanju preberite: Javna dikcija se ves čas spreminja. Že leta se politično-medijsko zaostruje, z vojno v Ukrajini, ki zdaj traja skoraj leto dni, se je še… »

Pete Davidson odstranil tetovaže, posvečene Kim Kardashian

24ur 24.01.2023
Pete Davidson z najnovejšim dekletom preživlja dopust na Havajih, kjer pa ni uspel ubežati radovednim fotografom, ki so ga z igralko Chase Sui Wonders ujeli na eni izmed plaž. Fotografije novega parčka so hitro preplavile splet, zvesti oboževalci pa… »

Rusinja je hotela je na hrvaško morje, strpali so jo v pripor

Necenzurirano 24.01.2023
35-letna Rusinja Darija Falk je pet mesecev preždela v preiskovalnem zaporu v Splitu. Danes so jo spustili na prostost. Modno oblikovalko so prijeli 11. avgusta lani na meji med Slovenijo in Hrvaško. Darija Falk je bila na poti iz Avstrije, kjer je… »

Bivši zvezdnik Barce v vse večjih težavah: žrtev opisala intimni tatu

Zurnal24 24.01.2023
Saga Danija Alvesa, ki je obtožen posilstva, dobiva nove razsežnosti. Brazilski nogometni reprezentant in nekdanji član Barcelone Dani Alves preživlja težke čase, potem ko ga je 23-letnica v Barceloni obtožila posilstva. Zaradi možnosti odhoda iz… »

Težave že na začetku sojenja Kavaškemu klanu

Delo 24.01.2023
Ker sodni senat ni bil v polni sestavi, so nekaj vabljenih prič zaslišali zunaj glavne obravnave. V nadaljevanju preberite: Na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču so v razpravni dvorani okrožnega kazenskega sodišča zunaj glavne obravnave na… »

Nova strategija EU-ja: Vračanje prebežnikov v države izvora skupna odgovornost

RTV Slovenija 24.01.2023
Evropska komisija je predstavila predlog operativne strategije za učinkovitejše vračanje prebežnikov, ki so jim članice EU-ja zavrnile prošnjo za mednarodno zaščito. Evropska komisarka za notranje zadeve Ylva Johansson in koordinatorica EU-ja za… »

V novi številki Primorskih novic preberite

Primorske 24.01.2023
O položaju živali v Sloveniji, državi v osrednji Evropi, pričajo posnetki skritih kamer iz klavnic, podatki o smrtnih ugrizih psov tako ljudi kot drugih psov, pa prizori hišnih in rejnih živalih v slabih razmerah za bivanje, umirajoče živali na… »

V CZM jezikajo nemško, francosko in nizozemsko

Domžalec 24.01.2023
Februarja v Centru za mlade Domžale začenjajo z novim sklopom tečajev tujih jezikov. Vsi tečaji so namenjeni mladim med 15. in 30. letom starosti. Prva na vrsti bo nizozemščina, z začetkom v torek, 7. februarja 2023. Prijave sprejemajo za začetni… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem