Slovenija arhiv novic 24.01.2023

Sodnica ga je pokazala, njeno potezo pozdravili z ovacijami (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Beli karton za zdravnike obeh moštev. Na tekmi ženskega portugalskega superpokala med Benfico in Sportingom je sodnica pokazala beli karton. Ko so videli, da je nekomu na klopi slabo, so nesrečnežu pritekli na pomoč zdravniki obeh ekip. K sreči je… »

Nekdanja poslanka zaradi snega na cesti skoraj umrla

Slovenske novice 24.01.2023
Znanec jo je ob tem rešil kazni. V teh dneh je bilo tudi na spletnih omrežjih veliko povedanega na temo snega, ki je med drugim prinesel številne težave na slovenskih cestah. Mnogi so za prometni kaos krivili Dars in druge zimske službe, medtem ko… »

Njeni prijatelji protestirali, a drug za drugim izginjajo. Zdaj je izginila še ona ...

Slovenske novice 24.01.2023
Kitajska v primežu ogromnega skoka okužb zaradi koronavirusa, a njeni državljani preživljajo pekel tudi zaradi ukrepov policijske države. Kitajska je trenutno v primežu ogromnega skoka okužb zaradi koronavirusa, a njeni državljani preživljajo… »

Mihail ubil 83 žensk in ima posebno željo: pridružil bi se Putinu (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Nekdanji policist Popkov prestaja dve dosmrtni kazni. Serijski morilec Mihail Popkov (58) se želi pridružiti Wagnerjevi zasebni vojski plačancev, v kateri je že »na tisoče morilcev, posiljevalcev in drugih zadrtih zločincev«. Nekdanji policist… »

V SDS za pripravo zakona o interventnih ukrepih v zdravstvu v 30 dneh

Nova 24TV 24.01.2023
Vodja poslanske skupine SDS Jelka Godec (Foto: STA) Danes bo na zahtevo največje opozicijske stranke SDS izredna seja o razmerah v zdravstvu, kjer je so že pripravili predlog priporočila, s katerim bi se vlado pozvalo k takojšnji pripravi zakona o… »

Razkrita oporoka Ivane Trump: varuški stanovanje za več kot milijon dolarjev, Donaldu nič

Slovenske novice 24.01.2023
Nekdanja varuška je dobila stanovanje v Miamiju za 1,1 milijona dolarjev in njenega psa, nekdanji mož je ostal praznih rok. Julija lani je v 73. letu starosti umrla Ivanka Trump, nekdanja žena 45. predsednika Združenih držav Amerike Donalda Trumpa… »

Na Ptuju zagorela stanovanjska hiša

Slovenske novice 24.01.2023
Policisti so z ogledom in zbranimi obvestili izključili tujo krivdo. Ptujski policisti so bili včeraj popoldne obveščeni o požaru v stanovanjski hiši na njihovem območju. Zagorelo je zaradi kratkega stika na električni napeljavi. Požar je v… »

Uspelo mu je neverjetno: z dronom je posnel izjemno redek trenutek (VIDEO)

Slovenske novice 24.01.2023
Poglejte, kako se je jelen v istem trenutku znebil obeh rogov. Kanadskemu ljubitelju živali Dereku Keithu Burgoynu je uspelo ujeti trenutek, ki ga redko vidimo v naravi, je poročal ameriški ABC. Čeprav jeleni vsako leto odvržejo rogovje, je res redko… »

RUBRIKA "SAJ NE MOREŠ VERJETI" S SLOVENSKIH AVTOCEST: Lahko se zahvali prisebnemu vozniku (VIDEO)

Regional 24.01.2023
Potem, ko sta se v slabih vremenskih razmerah na avtocesti v okolici Celja in včeraj tudi na primorski avtocesti kameri nastavila pozornosti željna ženska in moški, je včeraj na dolenjski avtocesti "izzival usodo" motorist. Prisebnemu vozniku in… »

Na Planini pouk na daljavo, zamet preprečil preboj do Prapretnega

Kozjansko 24.01.2023
Na Osnovni šoli Planina pri Sevnici danes ni rednega pouka, temveč so ga zaradi količine novozapadlega snega, ki ovira šolske prevoze, organizirali na daljavo. Kaj takega se po poročanju Večera ni zgodilo že leta. Vseeno bosta dve učiteljici danes… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem