SLADKI, MEHKI IN EDINSTVENI: Tradicionalni krofi slaščičarne Cafè Central

Regional 16.02.2023

V kavarni in slaščičarni Cafè Central v Portorožu v pustnem času že tradicionalno diši po nebeško rahlih, pustnih krofih.

Pripravljajo jih že vrsto let in vsako leto hitreje poidejo, saj je zanimanje zanje veliko. "Skrivnost LifeClassovih krofov je v tradiciji priprave, skrbno izbranih sestavinah in načinu priprave. V kavarni in slaščičarni Cafè Central v Portorožu pripravljamo tradicionalen krof z marmelado. Med letom krofov ne pečemo, ampak pridno zavihamo rokave okoli pusta. Tako smo lani spekli okoli 3.500 krofov. V času pusta jih pripravimo okoli 800 na dan. Ker hitro

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem