Recept: piščančja bedra v omaki

SiolNET 14.03.2023  |  Kaj kuhaš danes

Hitra jed, ki se bo prilegla k testeninam.

Sestavine: 500 g mariniranih piščančjih beder brez kosti in kože 200 ml smetane za kuhanje 1 žlica timijana 3 žlice parmezana 200 ml jušne osnove 150 ml vode (opcijsko) 1 žlica moke (opcijsko) oljčno olje 2 stroka česna Postopek: V ponvi na oljčnem olju najprej popecite meso. Ko je pečeno, ga shranite na toplo in v isti ponvi začnite pripravljati omako. Najprej v posodo vlijte jušno osnovo, dodajte česen in timijan, nato dodajte še smetano za kuhanje in parmezan.

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem