Nedeljsko kosilo: S čebulo v sočno omleto

Dnevnik 12.05.2023  |  Zoran Triglav Zoran Triglav

Izjemno hitro pripravljena jed z neskončnimi variacijami nadeva.

Kdor se v pomladnih dneh poda mimo tržnice z domačo zelenjavo in če ni zaradi muhastega vremena prehlajen, zagotovo zazna imeniten vonj po povsem sveži mladi čebuli. To je namreč prvovrstna delikatesa, primerna za pripravo karseda raznoterih jedi. Še zlasti je cenjeno njeno zelenje, dokler je povsem sveže in čvrsto. Še dobro, da tega ne ve prav vsakdo, sicer bi bilo pozneje v letu kaj težko dobiti zrele gomolje, sladokusci bi namreč ves pridelek vselej pozobali že

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem