Slovenija arhiv novic 22.05.2023

Priročen način, kako znižati stroške mesečne položnice

SiolNET 22.05.2023
Uroš Bitenc in Eva Cimbola se v tokratni epizodi spletne oddaje Gremo na sonce spoznata z rešitvami podjetja Ekosen. Obiskala sta Aleša Heberleta, ki bo v okviru prenove hiše na Dobrni vanjo namestil IR-panele podjetja Ekosen. V oddaji razkrivamo… »

Bešič Loredan napoveduje ureditev helikopterske nujne medicinske pomoči do leta 2026

Primorske 22.05.2023
Minister za zdravje Danijel Bešič Loredan je na današnji seji DZ v sklopu poslanskih vprašanj napovedal trajno rešitev na področju helikopterske nujne medicinske pomoči (HNMP) do leta 2026. V vmesnem času pa morajo še najti ustrezno rešitev. To… »

Bronx je četrti

Primorske 22.05.2023
Državno prvenstvo v dvoranskem nogometu je tik pred koncem. V malem finalu je bron osvojil ljutomerski Meteorplast Šic bar. Bronx s Škofij je četrti. Dobovec bo v petek najbrž ubranil naslov prvaka. Ligaška sezona v slovenskem dvoranskem nogometu se… »

Nikolovski v Pivki organizira partizanski festival

Nova 24TV 22.05.2023
Darko Nikolovski (Foto: Facebook) Revolucija na slovenskih tleh je v polnem teku. Stranka Levica le še čaka na pravi trenutek, da zapleni vaše zasebno premoženje, romanje mnistrice Aste Vrečko v Čebine pa nima le simbolno, ampak tudi politično… »

Po dvanajstih urah na urgenci: Prizori iz UKC Ljubljana, ki so Nušo pretresli

Necenzurirano 22.05.2023
Na družbenih omrežjih pozornost javnosti nemalokrat vzbudijo zgodbe Slovencev kot pacientov ali svojcev pacientov, ki na lastni koži izkusijo velike razpoke javnega zdravstva, za katero sicer minister za zdravje Danijel Bešič Loredan napoveduje… »

OBELEŽITEV 110. OBLETNICE: 1. literarni pohod Alojza Kocjančiča in srebrni red zaslug za narod (FOTO)

Regional 22.05.2023
Osrednja knjižnica Srečka Vilharja Koper, Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper, Krajevna skupnost Gračišče, Pokrajinski arhiv Koper, Znanstveno-raziskovalno središče Koper in Knjigarna Libris so minulo soboto uspešno izpeljali 1. literarni… »

Kadetinje ŽNK Radomlje Medex že drugič zapored najboljše v državi

Domžalec 22.05.2023
Kadetinje ŽNK Radomlje Medex so z zmago na tekmi z Muro matematično potrdile nov, že drugi zaporedni naslov državnih prvakinj. Mlade Radomljanke so bile najboljše v Ligi za dekleta do 17 let najboljše že v lanskoletni sezoni, ko na 19 tekmah niso… »

Izločil je sol in sladkor ter shujšal za 17 kilogramov

Delo 22.05.2023
Celjski strokovnjak Marjan Fabjan o slovenskem judu in športu, svetovni podprvakinji Andreji Leški, evropskem pokalu v Podčetrtku, svojem zdravju ... V nadaljevanju preberite: Kaj je celjski judoistični strokovnjak Marjan Fabjan v daljšem pogovoru za… »

Nova hiša, novi (najmanj osmi) otrok

Dnevnik 22.05.2023
Tretja žena nekdanjega britanskega premierja Carrie Johnson je na instagramu sporočila, da je v osmem mesecu nosečnosti in da z možem Borisom v prihodnjih tednih pričakujeta tretjega otroka. Nekdanji novinar in londonski župan Boris Johnson je v… »

Mlado gledališče 2.0: teater vzgaja svoje prihodnje občinstvo

RTV Slovenija 22.05.2023
V Mariboru se začenja uvodni programski sklop Borštnikovega srečanja Mlado gledališče 2.0, ki je namenjen približevanju gledališča novim občinstvom in usposabljanju pedagoških delavcev in gledaliških profesionalcev za delo z mladimi v… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem