Slovenija arhiv novic 23.05.2023

Velika pridobitev za paciente na Koroškem: slovenjgraška bolnišnica predstavila novo kamero gama

RTV Slovenija 23.05.2023
V Splošni bolnišnici Slovenj Gradec so slovesno predstavili dograjeno enoto za nuklearno medicino in v njej novo, sodobno kamero gama. Na dovoljenje ministrstva za izvajanje preiskav, kar je pogoj za zaračunavanje ZZZS-ju, sicer še čakajo. "To je ena… »

Pohitite z nakupom, Stožice se hitro polnijo

SiolNET 23.05.2023
Uspešen zaključek lanske lige narodov in zmagi na uvodnih dveh tekmah v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024 so v Sloveniji končno spet dvignili nogometno vročico. Vstopnice za naslednjo domačo tekmo v kvalifikacijah za Euro 2024 gredo kot… »

Parni valjak z novim pevcem prihaja v Slovenijo

SiolNET 23.05.2023
Legendarna hrvaška skupina po smrti frontmana Akija Rahimovskega svojo glasbeno pot nadaljuje z novim pevcem, ki se bo ta konec tedna predstavil občinstvu v Ljubljani in Mariboru. Skupina Parni valjak je konec marca izdala skladbo Moja glava, moja… »

"Tragično vest smo prejele, ko smo bile skupaj" #video

SiolNET 23.05.2023
V oddaji Jutro na Planetu so bile z nami članice skupine Bepop. Na glasbeni sceni so skupaj že 20 let, ob tem pomembnem jubileju pa so izdale novo skladbo, himno prijateljstvu. Planet TV Na večerji pri igralki dva bruhala? #video Tri nadarjene ženske… »

Domžale znova v Evropi

Gorenjski glas 23.05.2023
V zadnjem krogu nogometne Prve lige Telemach je Kalcer Radomlje z 1 : 0 dobil sosedski obračun proti Domžalam. Te so porazu navkljub sezono končale na želenem četrtem mestu in si s tem zagotovile nastop v prvem krogu Evropske konferenčne lige… »

Uspeh Carmen manet

Gorenjski glas 23.05.2023
Na zborovskem tekmovanju v italijanskem mestu Lucca je absolutni zmagovalec postal ženski pevski zbor Carmen manet. Kranj – Ženski pevski zbor Carmen manet iz Kranja se z zborovskega tekmovanja v Italiji vrača z absolutno zmago in novim naslovom –… »

Rušitev mostu na Racovnik

Gorenjski glas 23.05.2023
Železniki – Z Direkcije RS za vode so sporočili, da se bodo predvidoma v teh dneh začela rušitvena dela na mostu na Racovnik (Na Klovžah) v Železnikih. V sklopu projekta izboljšanja poplavne varnosti bodo most podrli in pod pogoji Zavoda za… »

Ameriškemu novinarju Gershkovichu v Rusiji podaljšali pripor

Primorske 23.05.2023
Rusko sodišče je danes ameriškemu novinarju Evanu Gershkovichu, ki so ga oblasti marca aretirale zaradi domnevnega vohunjenja, podaljšalo pripor do 30. avgusta. MOSKVA > "Sodišče je sprejelo zahtevo preiskovalcev za podaljšanje preventivnega ukrepa… »

Golobova vlada ne prenese niti kančka medijske kritike!

Nova 24TV 23.05.2023
TV voditelj Pirkovič in gost Pertinač. (Foto: rtvslo) “Vsaka oblast si želi nadzora nad mediji, ampak, ker je ta, sedanja oblast, šla prek vseh meja, se mi zdi to, da so šli na volitve z maksimo, da prinašajo svobodo in da končujejo neko domnevno… »

Bomba iz Dallasa! Kyrie in Mavericks naj bi že mesece imeli skrivni dogovor

Zurnal24 23.05.2023
Medtem ko so vse glasnejše govorice, da naj bi Kyrie Irving v novi sezoni oblekel dres Los Angeles Lakers, je priznani košarkarski strokovnjak razkril, da naj bi se košarkarski zvezdnik že pred meseci dogovoril z Dallas Mavericks. Športni novinar… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem