To poletje presenetite in obnorite goste

SiolNET 13.06.2023

Prepoznavni vonj, cvrčanje ob prvem stiku z razgreto površino in nepozaben okus, v katerem najdemo esenco poletja … Vse to je združeno v na videz skromni in preprosti jedi – čevapčičih. Vsak doktor žara ima svoj pristop k peki popolnih čevapčičev na svojem žaru, za pravi izjemni okus pa izbere čevapčiče z' dežele. Tu vam odkrivamo nekaj trikov pravih doktorjev žara za peko odličnih čevapčičev, ter nekaj prilog, ki bodo klasično, vsem znano jed, popeljale v nove harmonije okusov. S temi zmagovalnimi

Foto: Celjske mesnine Klasični čevapčiči in priloga, ki se odmika od tradicije Klasični čevapčiči z´dežele so prava izbira za vse vrste piknikov, priložnosti in pojedin. Pripravljeni so z mešanico kakovostnega svinjskega in govejega mesa. Pečemo jih na zmerni vročini, da se izognemo prepečeni zunanjosti in surovi sredici. Pečemo jih približno sedem minut, seveda pa ne smemo pozabiti na obračanje – to naredimo takrat, ko se iz čevapčičev pocedi maščoba. Med peko jih

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem