Recept: polnjeni bučkini kolobarji

SiolNET 18.07.2023  |  Kaj kuhaš danes

Receptov z bučkami ni nikoli preveč, tukaj je še eden za vašo zbirko.

Sestavine: 1 srednje velika bučka 500 g mletega mesa 100 g naribanega sira poper in sol mast ali olje Postopek: Bučko narežemo na kolobarje in izdolbemo peške. Mleto meso rahlo prepražimo, da bo jed hitreje gotova. V namazan pekač položimo bučkine kolobarje, ki jih nadevamo z mletim mesom. Vse skupaj potresemo z naribanim sirom in damo v pečico, segreto na 150 stopinj Celzija. Pečemo od deset do 20 minut, odvisno od vašega okusa. Dalj ko pečemo, bolj mehke bodo

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem