Piščanec v bogati česnovi omaki s pirejem in brokolijem

Dnevnik 07.12.2023  |  Barbara Kvas Barbara Kvas

Zaradi marinade sočen pečen piščančji file, obdan z božansko omako polno česna, masla in belega vina, dela družbo kremnemu pireju in popečenemu brokoliju.

To je jesen na krožniku! Piščanca v omaki lahko postrežete tudi le s kosom kruha (za pomazat vso to krasno omako), rižem, njoki, testeninami … Pisano, zdravo in resnično božansko! S tem receptom se lahko poslovite od suhega, čisto nič okusnega pečenega piščanca. Da piščanec med peko ostane lepo sočen in res neubranljiv, poskrbi solna marinada. Piščanca vsaj 15 minut namakamo v soljeni vodi in to je čisto vsa umetnost! Piščancu družbo dela božanska česnova omaka. V

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

O dosmrtnem zaporu

Dnevnik pred 36 minutami

Skrivnostno izginotje Nemca pri Soči

Dnevnik pred 36 minutami

Magnifico bi pomagal hroščku

Dnevnik pred 36 minutami
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem