Slovenija arhiv novic 11.02.2024

Pustno rajanje za najmlajše

Gorenjski glas 11.02.2024
Škofja Loka – Društvo prijateljev mladine v sodelovanju z Vrtcem Škofja Loka in občino rajanje pripravlja na pustni torek. Ob 16.30 se bodo vse maškare zbrale pred vrtčevsko enoto Najdihojca v Podlubniku in se v spremstvu Mestnega pihalnega… »

Izobraževalna pričakovanja

Gorenjski glas 11.02.2024
Na dogodku Gradim si poklicno pot nas je zanimalo, kam je in kam še bo izobraževalna pot vodila mlade. Odločitev vsekakor ni preprosta.… »

Nasmeškotki za dijake v stiski

Gorenjski glas 11.02.2024
Pri Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste - Polje so se konec januarja razveselili skoraj 19 tisoč evrov, ki jih je podjetje Hofer v preteklih dveh mesecih zbralo v okviru dobrodelnega projekta Nasmeškotek. Hoferjevi kupci so namreč z nakupom… »

Ne le športna dejavnost

Gorenjski glas 11.02.2024
Floorball je v zadnjih letih postal izjemno priljubljen in je dobil zanesljivo mesto tudi v športu invalidov. Športna združenja za invalide po vsem svetu prepoznavajo njegove prednosti in ga aktivno spodbujajo, saj ni le športna dejavnost, temveč… »

Kaj se dogaja z Megan Fox, ni si več podobna!

Zurnal24 11.02.2024
Za oboževalce je neprepoznavna. Igralka Megan Fox se je na podelitvi Grammyjev pojavila v opravi, ki je mnoge pustila odprtih ust. Za to priložnost je oblekla mrežasto kratko obleko, skozi katero se je videlo vse, razen spodnjega dela. Obula je sandale… »

Zanikala lepotne posege, kaj pravite vi?

Zurnal24 11.02.2024
Igralko so obtožbe tako prizadele, da je za nekaj tednov povsem izginila iz javnega življenja. Nekdanja dopisnica Fox News je v svojem podkastu The Megyn Kelly Show uporabila igralko Erin Moriarty kot primer mladih žensk, ki se nagibajo k plastični… »

Poklici prihodnosti

Gorenjski glas 11.02.2024
Spletni portal mojaizbira.si ponuja informacije o različnih poklicih, ki so jih razvrstili v več skupin. Med drugim si je mogoče ogledati deficitarne poklice, za katere je moč pridobiti štipendijo, pa tudi poklice prihodnosti, med katerimi med drugim… »

Trikrat Washington: Kakšno razliko lahko naredi en dan?!

RTV Slovenija 11.02.2024
Zadnje tedne je kazalo, da so košarkarji Dallasa spet obsojeni na tavanje po vicah, kjer bi se v najboljšem primeru lahko zgolj borili za preboj v končnico in nič kaj več. A dogajanje v zadnjih 24 urah kaže, da ima prenovljena ekipa svetlejšo… »

Pomoč ali dolžniška past

Delo 11.02.2024
Radodarno financiranje infrastrukturnih projektov Pot in cesta ima tudi manj svetlo plat. V desetih letih po vzpostavitvi mednarodnega investicijskega programa Pas in cesta je Kitajska omogočila financiranje infrastrukturnih projektov v 148 državah –… »

Polkovnik Butara o partizanih, stavki zdravnikov in vazalih nacifašistov

Delo 11.02.2024
V dolini Gračnice je potekala spominska slovesnost na legendarni pohod XIV. divizije na Štajersko. Po zaključku tridnevnega tradicionalnega pohoda Po poteh štirinajste divizije, je danes pri spomeniku narodnega heroja Ilija Badovinca v dolini… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem