Slovenija arhiv novic 11.02.2024

V Sanremu slavila Angelina Mango

RTV Slovenija 11.02.2024
Na 74. festivalu italijanske popevke v Sanremu je zmagala debitantka Angelina Mango. Gre za prvo žensko zmago po desetletju. Tesno je bilo vse do konca, pet festivalskih večerov pa je italijanskim – in evropskim – postajam prineslo 30 novih pesmi… »

"Palestinci se spopadamo z ogromno grožnjo obstoju kot naroda na svojem ozemlju"

RTV Slovenija 11.02.2024
Priznanje države Palestine je edina možna rešitev izraelsko-palestinskega vprašanja, je za MMC dejala namestnica palestinskega zunanjega ministra Amal Džadu. A priznanje bi moralo biti le prvi korak, opozarja sogovornica, ki upe polaga v mednarodno… »

Kupil sem rabljen avto z garancijo, potem pa ...

Zurnal24 11.02.2024
Ob poplavi garancijskih hiš se kupci lažje odločajo za nakup rabljenih avtomobilov. Toda, je vse res tako lepo, kot se sliši? "Ko sem kupil rabljen avtomobil, sem iskal takšnega, ki bi ponujal 12-mesečno garancijo, saj me je bilo strah, da bi… »

Takšna je garsonjera, ki jo v Ljubljani prodajajo za 299 tisoč evrov

Zurnal24 11.02.2024
Ob preverjanju ponudbe nepremičnin na spletnih oglasnikih smo naleteli na nekaj astronomsko dragih garsonjer v Ljubljani, najdražjo ponujajo za 299 tisoč evrov. Cene garsonjer v Ljubljani, vsaj v oglasih, dosegajo celo deset tisoč evrov za kvadratni… »

Je Planetov psiholog iz šova Poroka na prvi pogled samski?

Zurnal24 11.02.2024
Dve menjavi, a on ostaja. Kot smo prvi poročali, je Planet TV zamenjal dva člana v ekipi strokovnjakov, ki v šovu Poroka na prvi pogled določajo pare. Psihologu Timoteju Strnadu se bosta v tretji sezoni pridružili novinarka Sonja Javornik in… »

To je razlog, da hčerki Jožeta Potrebuješa še vedno nista na svojem

Zurnal24 11.02.2024
Starejša ima že več let resnega fanta, a raje živi pri slavnem očetu. Hčerki Jožeta Potrebuješa sta stari 20 in 25 let, starejša ima že fanta, a ne kaže, da bi želele"odleteti iz gnezda". Še več, Potrebuješevi niso skupaj le doma, temveč… »

Naš glasbenik, ki je lani kupil hotel, se že sooča s težavami

Zurnal24 11.02.2024
Aleš Bartol iz Mambo Kingsov oder zamenjal za nov posel, tako mu gre danes. Srce in duša Mambo Kingsov je bil do lanskega leta klaviaturist Aleš Bartol, a mu je bilo 30 let nočnega življenja dovolj, zato se je maja lani odločil za novi izziv, odprl… »

Tukaj je BMW, ki smo ga nestrpno čakali, in bili smo navdušeni

Zurnal24 11.02.2024
Najnovejši BMW-jev športni M kupe, BMW M2, je boljši in zmogljivejši kot kdaj koli prej. Zahvaljujoč trilitrskemu šestvaljnemu motorju in pogonu na zadnji kolesi izpolni najskrivnejše sanje tistih, ki hrepenijo po vonju bencinarjev in lovljenju… »

Flavia Furios Kavčič in Tomaž Kavčič: Med boleznijo sva se še bolj povezala

Delo 11.02.2024
Ljubezen Picassa slovenske kulinarike in njegove žene, ki sta zasebni in poslovni par že šestnajst let, je navdihujoča. V nadaljevanju preberite: Flavia Furios Kavčič, oblikovalka notranje opreme iz Italije in Tomaž Kavčič, naš mednarodno… »

Družinska drama: Schumacherjeva obupala, to sporoča Ralfu in sinu

Zurnal24 11.02.2024
Za sina in bivšega moža je našla jasne besede. Leto se za Coro Schumacher, bivšo ženo nekdanjega dirkača F1 Ralfa Schumacherja, ni prav dobro začelo. RTL ji je uresničil željo in povabil v šov Jaz sem zvezda, spravite me od tod, ki so ga snemali… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem