David Žefran, chef za dve zvezdici in trideset sekund pekla

Delo 01.03.2024

Kaj šef kuhinje v kranjskogorski Milki dela drugače, da so prvo Michelinovo zvezdico dobili po treh mesecih delovanja, lani, le leto pozneje, pa še drugo.

V nadaljevanju preberite: Dandanes so kričeče znamke skoraj nujne – za marsikaj in marsikoga rečemo, da je nekaj posebnega. Ampak šef kuhinje v restavraciji Milka, v istoimenskem butičnem hotelu v Kranjski Gori, David Žefran, je pa to res. V resnici je diplomirani sociolog, star je komaj 34 let, v resnih kuhinjah se vrti šele zadnjih šest, sedem let. V pogovoru mladi chef ne skriva ničesar, kar je povezano s takim načinom dela in življenja: je blišč, je pa tudi

Preberite še

Zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem