Slovenija arhiv novic 12.05.2024

Napadli grško pevko, ker naj bi se norčevala iz Izraelcev. To je počela!

Zurnal24 12.05.2024
Škandal po tiskovni konferenci. Danes se ne govori le o videu nezgode, ki se je na odru pripetila Nemu, ampak tudi o videu, ki je nastal na tiskovni konferenci v petek. Predstavnica Grčije Marina Satti je dvignila veliko prahu, ko je med tem, ko je… »

Marko Puschner: Močno odsvetujem, da se na spletu delijo fotografije otrok

Delo 12.05.2024
Preden objaviš, desetkrat premisli, ali moraš to res objaviti, pravi sogovornik iz Safe.si. Pomembno je ozaveščanje in učenje o pasteh uporabe interneta. V nadaljevanju preberite: Otroci danes zelo zgodaj dobijo v roke elektronske naprave… »

PU Ljubljana: Huda poškodba v prometni nesreči na kamniški obvoznici

Domžalec 12.05.2024
Po poročanju Policijske uprave Ljubljana je v preteklih 48 urah ljubljanski operativno komunikacijski center prejel 1608 klicev, 475 za posredovanje v interventnih dogodkih. Od tega se jih je 138 nanašalo na kriminaliteto, 157 na javni red in mir, ter… »

Na Bovškem se nadaljuje iskanje pogrešanega Nemca

Delo 12.05.2024
V soboto so reševalci natančno pregledovali strugo na območju Malih in Velikih korit Soče, tudi z brezpilotnim letalnikom. Na Bovškem se tretji dan nadaljuje iskalna akcija pogrešanega 44-letnega nemškega državljana Wernerja Nilsa Sebastiana. V… »

Ure Michaela Schumacherja gredo na dražbo

RTV Slovenija 12.05.2024
Avkcijska hiša Christie's je ta teden v Ženevi postavila na ogled osem ročnih ur nekdanjega zvezdnika Formule 1 Michaela Schumacherja. Prestižne ure bodo šle na dražbo v ponedeljek. Zbirka, ki vključuje ročne ure znamk Rolex, F.P. Journe in… »

Park Zvezda se je prelevil v nedeljsko središče knjig in literature

RTV Slovenija 12.05.2024
V parku Zvezda danes cel dan od desetih zjutraj do desetih zvečer – poteka 9. knjižni Sejem na zraku. Poleg stojnic s knjigami vabi tudi sejemski oder, na katerem se bodo zvrstili branja in pogovori o knjigah ter uvodni in zaključni koncert. Na sejmu… »

Presenetljiva prostornost za avto tega razreda

RTV Slovenija 12.05.2024
V Avtomobilnosti nadaljujemo s supertestom jeepa avengerja. Tokrat smo preverili, kako je s prostornostjo potniške kabine pri kompaktnem križancu. Vprašanje, ki smo ga dobili v uredništvo Avtomobilnosti, je zelo pogosto vprašanje, ki ga prejmemo pri… »

Toliko glasov je v polfinalu zbrala Raiven

Zurnal24 12.05.2024
Objavili so rezultate polfinalnih tekmovanj. Zmagovalca polfinalov sta Hrvaška in Izrael. Kot je znano, se je po deset tekmovalcev iz vsakega polfinala uvrstilo v veliki finale. Kdo, so odločili gledalci. Naša pevka Raiven se je predstavila v torkovem… »

Tega doma niste slišali! Kaj se je v resnici zgodilo šefu Evrovizije ...

Zurnal24 12.05.2024
Pred televizijskimi zasloni tega ni bilo čutiti tako silovito, a odziv množice na s škandalu polni letošnji popevki Evroviziji je bil povsem jasen. V švedskem Malmöju se je sinoči zaključilo 68. tekmovanje za izbor pesmi Evrovizije. Na dogajanje… »

MEDNARODNI DAN MEDICINSKIH SESTER: "Naše medicinske sestre. Naša prihodnost."

Regional 12.05.2024
12. maja praznujemo Mednarodni dan medicinskih sester in tehnikov, ki je priložnost za priznanje ključne vloge medicinskih sester v zdravstvenih sistemih po vsem svetu. Letošnji Mednarodni dan medicinskih sester poteka pod sloganom "Naše medicinske… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem