Pomlad na krožniku

Gorenjski glas 29.05.2024  |  Alenka Brun

V Penzionu in gostišču Lajnar na Soriški planini so konec tedna pripravili kulinarični večer, ki so ga poimenovali Pomlad na krožniku.

Pod izbrane jedi na meniju se je podpisal njihov glavni šef kuhinje Luka Čufar. S pomočjo domače ekipe mu je uspela izvrstna čarovnija okusov, dogodek pa je bil hkrati tudi uvodna večerja ob začetku letošnjega kulinaričnega dela Mednarodnega festivala alpskega cvetja – ta del festivala bo trajal do 9. junija. Poleg Lajnarja pa cvetlični meni, ki so ga pripravili nekateri bohinjski ponudniki, lahko okušate še v Gostišču Danica, Restavraciji Viharnik, pri Tripiču,

Gorenjski glas »

Obnova bo trajala še nekaj let

Gorenjski glas 11.08.2024

Pariz, ljubezni iz drugih časov

Gorenjski glas 11.08.2024

Druga violina (1)

Gorenjski glas 11.08.2024

Zahvala nagrajencem za njihovo predanost

Gorenjski glas 11.08.2024
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem