Slovenija arhiv novic 07.06.2024

Poroka na prvi pogled: Katja razkrila, kaj se ji je zgodilo pri 17 letih

Zurnal24 07.06.2024
O podrobnostih dogodka ni želela govoriti. Katja je med zadnjo ceremonijo pojasnila razloge za svojo jezo do Matica. Spomnimo se, da je Katjo skozi celotni šov motilo, da je Matic v stanovanju drugačen kot pred kamero. Obtožila ga je, da je vzkipljiv… »

"Ljubezen je v tem svetu vedno bolj napaka. Nekaj, česar se ne da načrtovati."

RTV Slovenija 07.06.2024
"V novinarstvu je treba biti zelo iskren do sebe. Ko nekaj ni v redu, je treba to povedati, priznati in se opravičiti. Več bi se morali pogovarjati o napakah, s tem krepimo novinarstvo," je prepričana Suzana Lovec. V podkastu Številke se v deseti… »

William in Harry prejela tragično vest o smrti

Zurnal24 07.06.2024
Brat princese Diane in njegova soproga sta izgubila pomembnega člana družine. Brat princese Diane, Charles Spencer, in njegova soproga Karen sta se morala posloviti od pomembnega člana družine. Pretekli torek je v Kanadi namreč umrl Karinin oče… »

Googlove aplikacije so se vrnile na Huaweijeve telefone – tako jih nastavite

Dnevnik 07.06.2024
Čeprav smo si ob nakupu novega telefona včasih belili glavo s postopkom prenosa podatkov s stare naprave na novo, je prehod danes izredno ensotaven, tudi če gre za telefone različnih proizvajalcev. Ko želimo vsebino stare naprave prenesti na… »

Med sodišči in resničnostnim šovom: Alec Baldwin po poteh družine Kardashian

Dnevnik 07.06.2024
Ameriški igralec Alec Baldwin, ki je v primežu sodnega procesa, odkar je med snemanjem vesterna Rust leta 2021 ustrelil snemalko Halyne Hutchins, bo zvezda novega resničnostnega šova. Šestinšestdesetletni igralec in njegova 40-letna žena Hilaria… »

Bronasta gazela Marmor Hotavlje obeležuje tristo let tradicije kamnoseštva

Dnevnik 07.06.2024
Podjetje Marmor Hotavlje, bronasta gazela 2021, praznuje tristo let tradicije kamnoseštva na Hotavljah. Ob tej priložnosti danes v podjetju pripravljajo slovesnost, ki se je bo udeležil tudi minister za gospodarstvo, turizem in šport Matjaž Han… »

Vročinski val na zahodu ZDA, v Dolini smrti skoraj 50 stopinj

Dnevnik 07.06.2024
Zahod ZDA je zajel vročinski val. V V Las Vegasu so izmerili 44 stopinj Celzija, v Dolini smrti pa se je termometer ustavil skoraj pri 50 stopinjah celzija. Vročinski val se je nad zahodne predele ZDA premaknil iznad Mehike, kjer je zaradi vročine… »

Vozili smo enega zadnjih predstavnikov svoje avtomobilske vrste

Zurnal24 07.06.2024
Vozili smo eno redkih še preostalih evropskih kombilimuzin srednjega razreda, ki pa zaenkrat še ne kaže znamenj, da se namerava predati. Predstavljamo kombilimuzinski škoda superb. Škoda nam je v slovitem češkem letovišču Karlovy Vary predstavila… »

V KOPRU IZPRAZNIL BANČNI RAČUN UMRLE BABICE: "O smrti nismo bili obveščeni," pravijo na Intesi Sanpaolo

Regional 07.06.2024
To je zgodba Koprčana, ob kateri se bo marsikdo zamislil, morda bo v njej celo našel vzporednosti oziroma podobnosti s svojo izkušnjo. Spomladi leta 2015 je umrla mama našega sogovornika. Vnuk, ki je imel pooblastilo za upravljanje z babičinim… »

VODENJE SOLIN PREVZEMA ALEKSANDER VALENTIN: Dolgoletni direktor Klavdij Godnič ostaja v družbi do konca leta

Regional 07.06.2024
Telekom Slovenije je za novega direktorja podjetja Soline imenoval Aleksandra Valentina, ki je do septembra 2022 vodil Turstično združenje (TZ) Portorož. Klavdij Godnič, ki je Soline vodil vse od leta 2012 in se zdaj s položaja umika, pa do konca… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem