Čigave narodnosti je slovenska hrana?

Dnevnik pred 13 dnevi  |  Tatjana Pihlar Tatjana Pihlar

Potrošniki imamo znova veliko razlogov, da se vprašamo, od kod pride hrana na naše krožnike.

Zadružna zveza je izpostavila, da je trenutno na njivah, v rastlinjakih in hladilnicah dovolj sezonske slovenske zelenjave in mladega krompirja, vendar se zelo težko prebijeta na trgovske police. Trgovci po navedbah zadružnikov raje uvažajo živila vprašljive kakovosti, in to po tako nizkih cenah, da diši po dumpingu. »Trgovinske nabavne cene so celo nižje kot lani in tudi nižje od cen zelenjave na veletržnicah,« so poudarili v Zadružni zvezi Slovenije in to

Preberite še

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem