Arhiv novic 09.07.2024

Tridnevni vrh Nata se bo začel z zaznamovanjem 75. obletnice zavezništva

RTV Slovenija 09.07.2024
V Washingtonu se bo s slovesnostjo ob 75. obletnici zveze Nato začel tridnevni vrh zavezništva. Voditelji držav članic Nata bodo v prihodnjih dneh razpravljali predvsem o nadaljnji podpori Ukrajini ter krepitvi obrambne in odvračalne drže… »

Pod zibelko se je skrila strupenjača, posredovala je babica, ki se je nato borila za življenje

Necenzurirano 09.07.2024
Babico, ki jo je ugriznil gad, so v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico v grškem mestu Katerini. Zdravniki so ji rešili življenje. Dramatičen dogodek se je odvil v soboto v grškem obalnem mestu Leptokarija severovzhodno od Larise. V eno od… »

Najprej policist fizično napadel mladoletnika, nakar jo je skupil tudi sam

Necenzurirano 09.07.2024
Na Hrvaškem je konec tedna prišlo do incidenta med mladoletnikom na traktorju in policistom, ki je lepo vreme izkoristil za vožnjo z motorjem. Kot je zatrjeval policist, je v soboto popoldne v Ogulinu opozoril mladoletnika zaradi prehitre vožnje s… »

Pevka Alya je v Grčiji za las ušla smrti

Zurnal24 09.07.2024
Njen oče je bil njen angel varuh. Simpatična pevka Alya je bila gostja v podkastu, ki ga vodi David Milosavljević. Tam je razkrila, da je že večkrat za las ušla smrti, enkrat celo med dopustom v Grčiji. Zgodilo se je, ko je bila Alya še otrok… »

Objavili napovednik za Pittov novi film, to se igralcu verjetno še ni zgodilo ...

Zurnal24 09.07.2024
Dirkači Formule 1 so minuli konec tedna na dirkališču v Silverstonu pokazali, kaj zmorejo. V tem duhu je Apple TV v nedeljo na spletu objavil prvi napovednik za film "F1" z Bradom Pittom v glavni vlogi. Odzivi nanj so ustvarjalce verjetno šokirali… »

Vzdrževanje vrtnih bazenov

Domžalec 09.07.2024
Vzdrževanje vrtnega bazena je ključnega pomena za zagotavljanje čiste vode, varnosti in dolgotrajne uporabnosti bazena skozi vse leto. Pomembno je redno čiščenje bazena, ki vključuje odstranjevanje listja, vej, insektov in drugih odpadkov iz vode… »

SPREJEM VELENJSKIH UDELEŽENCEV MEDNARODNIH IGER ŠOLARJEV V MEHIKI

Savinjsko Šalaške 09.07.2024
Mestna občina Velenje obvešča, da bodo v sredo, 10. julija, ob 12. uri v občinski sejni dvorani sprejeli športnice in športnike, ki so se uvrstili na 56. poletne mednarodne igre šolarjev. Kar 18 velenjskih športnikov se bo pomerilo v atletiki in… »

VEZIST ZAPUŠČA KOPER: Luka Vešner Tičić odhaja v Rusijo (FOTO)

Regional 09.07.2024
Slovenski nogometni prvoligaš Koper bo v prihodnje igral brez vezista Luke Vešnerja Tičića. Kot so sporočili iz kluba, se je 23-letnik v zameno za odškodnino preselil v Rusijo, kjer bo igral za prvoligaša Pari Nižnij Novgorod. Luka Vešner Tičić… »

Zato sta umrla 12-letni deček in voznik

Zurnal24 09.07.2024
Konec prejšnjega tedna smo poročali o tragediji, ki se je zgodila na hitri cesti proti Novi Gorici. Nesreča je zahtevala dve človeški življenji, tudi 12-letnega dečka in povzročila hude poškodbe. Vzrok za nesrečo je med najbolj pogostimi na… »

Iz Kitajske včasih le maček v žaklju, obetajo se carine tudi na cenejše nakupe

Necenzurirano 09.07.2024
Različni izdelki po ugodnih cenah, včasih več kot dvomljive kakovosti, ali pa celo le nakup mačka v žaklju. Nakupi prek spleta so lahko zelo privlačni, a ker jih je vse več, se države druga za drugo vse bolj sprašujejo, koliko od tega prometa bi… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem