Polentin narastek in koruzni kruh

Gorenjski glas 18.07.2024  |  Erika Jesenko

Poletje je čas za lahke in barvite jedi, ki izkoristijo bogastvo sezonskih pridelkov.

Polentin narastek z zelenjavo in koruzni kruh združujeta preproste sestavine in živahno rumeno barvo koruznega zdroba ter koruzne moke. Pripravimo ju na povsem preprost način, le vse sestavine zmešamo in spečemo. Za pripravo polentinega narastka potrebujemo: pol skodelice (približno 100 g) koruznega zdroba (polente), 100 g pršuta, skodelico narezanega zelja, 1 večje korenje, pol čebule, 1 paradižnik, 1 šopek peteršilja, 200 g skute, 3 jajca, sol in poper, 1 žlico

Gorenjski glas »

Obnova bo trajala še nekaj let

Gorenjski glas pred 28 dnevi

Pariz, ljubezni iz drugih časov

Gorenjski glas pred 27 dnevi

Druga violina (1)

Gorenjski glas pred 27 dnevi

Zahvala nagrajencem za njihovo predanost

Gorenjski glas pred 27 dnevi
Gorenjski glas »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem