Različice krofov, ki jih obožujejo drugod po svetu

Necenzurirano pred 17 urami

Poljaki imajo pączke, italijanski krofi se imenujejo bomboloni, Španci pa vam bodo namesto krofov postregli churrose. Privoščite si nemoteno branje

Preverili smo, kakšne krofe pečejo po svetu, kako jih pripravljajo, kakšni so nadevi in kaj je zanje značilno ter izbrali najbližje in najzanimivejše. Italija Italijanska različica krofov se imenuje bomboloni. To je ocvrto kvašeno pecivo, ki ga napolnijo z jajčno ali vaniljevo kremo. Posebnost je, da jih napolnijo zgoraj na sredini, in ne ob strani kot pri nas. V nekaterih delih Italije jih boste našli pod imenom bomba, kar naj bi nakazovalo na kalorično bombo.

Italija »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem