Italija

Spodbujanje zakonitega priseljevanja zaradi zaposlitve ali dela

Delo pred 22 minutami
Strategija na področju priseljevanja se dotika tako spodbujanja prihodov tujih delavcev kot mednarodne zaščite. V nadaljevanju preberite: Januarja 2022 je v EU živelo 23,9 milijona državljanov tretjih držav, kar je 5,3 odstotka prebivalstva EU… »

Tonali po suspenzu v Italiji v težavah tudi v Angliji

Zurnal24 pred 10 urami
Italijanski nogometni vezist se kljub zagroženim sankcijam ne more upreti nezakonitim športnim stavam. Italijanski nogometaš Sandro Tonali, ki ga je Italijanska nogometna zveza (FIGC) zaradi nezakonitih stav kaznovala z desetmesečno prepovedjo… »

Adžić: Imamo resno ekipo, ki s ponosom zastopa Slovenijo v boju za OI

RTV Slovenija pred 11 urami
Selektor slovenskih rokometašic Dragan Adžić je na novinarski konferenci v Trebnjem razkril seznama varovank za nastop v kvalifikacijah za letošnje evropsko prvenstvo in prihajajoče olimpijske kvalifikacije v Nemčiji. Slovenke se bodo na pripravah… »

SLOVENSKI PREDSTAVNIK V ITALIJANSKEM PARLAMENTU? Arčon pozdravil odločitev glede zakona o zastopstvu manjšin

Regional pred 16 urami
Odločitev italijanskega senatnega odbora, ki je v sredo odobril amandma k spremembi volilne zakonodaje, spodbuja upanje, da bomo Slovenci dobili predstavnika v italijanskem parlamentu, je danes na novinarski konferenci po seji vlade ocenil podpredsednik… »

Pogoltna tla požrla dva avtomobila

Necenzurirano pred 17 urami
Ob enih ponoči so se v Rimu zbudila požrešna tla. V stanovanjskem naselju sredi večnega mesta se je razprla zemlja, nastal je krater globok okoli 10 metrov, s premerom okoli 10 metrov. V udrta tla sta padla dva parkirana avtomobila, tretji je za las… »

SE JE ŽE ZAČELO: Zamude tudi na tem odseku primorske avtoceste (FOTO)

Regional pred 17 urami
V prihajajočih dneh je pričakovana povečana gostota prometa od Avstrije in Italije proti Hrvaški in proti turističnim krajem. Bližajoči se prazniki ter slabše vremenske razmere pa že danes terjajo svoj davek, in sicer daljše zamude na… »

Resolucija o jedrski energiji zavezuje tudi k ničelni toleranci do korupcije

Delo pred 17 urami
Vlada je sprejela predlog resolucije o miroljubni dolgoročni uporabi jedrske energije. Slovenija želi biti energetsko neodvisna, poudarja Matej Arčon. Vlada je na današnji seji sprejela strategijo na področju priseljevanja in resolucijo o dolgoročni… »

Predhodnica je bil BMW, dragoceni "tovor" pa v audiju A6

Zurnal24 pred 19 urami
Ob 18.50 so policisti na Ravbarkomandi ustavili dve vozili. Osebni avtomobil BMW italijanske registracije, ki je bil predhodnica, je peljal 36-letni državljan Filipinov, z urejenim statusom v Italiji, so sporočili s koprske policijske uprave. Za njim je… »

Italijanska aktivistka bo ostala v madžarskem zaporu

RTV Slovenija pred 19 urami
Italijanka, ki je na Madžarskem obtožena sodelovanja v napadih antifašističnih aktivistov na skrajno desno skupino, bo ostala v priporu, saj je sodnik zavrnil zahtevo njenega odvetnika, naj jo izpustijo v hišni pripor. Ilaria Salis, 39-letna… »

FANTOMSKI ZASTOJI, KI JEZIJO VOZNIKE: Kaj so to in zakaj prihaja do njih? (VIDEO)

Regional pred 20 urami
Zagotovo ste že kdaj stali na avtocesti sredi kolone vozil in vam ni bilo jasno, zakaj je zastoj sploh nastal, čeprav na cesti ni bilo nesreče ali vzdrževalnih del. Čez nekaj minut pa promet brez očitnega razloga sam od sebe zopet steče. Temu… »

Novice dneva »

Mala Danka pogrešana že četrti dan, oči uprte v njeno mamo

Necenzurirano pred 45 minutamiše 1 povezana

Nesreča avtobusa, polnega dijakov

Zurnal24 pred 57 minutamiše 2 povezani

38 mrtvih v izraelskih napadih na položaje Hezbolaha v Siriji

RTV Slovenija pred 33 minutamiše 2 povezani

Danes edini dan v letu, ko ni maše

Zurnal24 pred dvema uramaše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem