Tretjina kupcev je nezadovoljna z označevanjem živil

Finance.si pred dvema urama

Mednarodna raziskava razkriva, kateri sistemi označevanja živil kupcem pomagajo izbrati bolj zdravo hrano – in zakaj hitrost odločanja ni vedno prednost.

Inštitut za nutricionistiko je v znanstveni reviji Food Quality and Preference objavil rezultate mednarodne raziskave, ki se osredotoča na razumevanje vpliva različnih sistemov označevanja hranilne sestave živil na kupčevo izbiro. Inštitut je raziskavo izvedel v sodelovanju z Univerzo v Aarhusu, vanjo pa je bilo vključenih več kot 1.600 kupcev iz Slovenije in Nemčije. V raziskavi so proučevali, kako ljudje sprejemajo nakupne odločitve pod časovnim pritiskom, kar je

Slovenija »

Slovenija, zadnje novice »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem