Slovenija

Odgovorni brez odgovora ali bomo zaprli državo ali ne

Svet24 pred 46 minutami
Ministrstvo za gospodarstvo, ministrstvo za šolstvo in ministrstvo za zdravje so na naša vprašanja, ali gremo v vnovično zapiranje države, pretežno odgovarjala z molkom. Se bodo v ponedeljek zaprle šole in se kot lani ne bodo odprle vse do… »

Odgovorni brez odgovora ali bomo zaprli državo ali ne

Necenzurirano pred 34 minutami
Ministrstvo za gospodarstvo, ministrstvo za šolstvo in ministrstvo za zdravje so na naša vprašanja, ali gremo v vnovično zapiranje države, pretežno odgovarjala z molkom. Se bodo v ponedeljek zaprle šole in se kot lani ne bodo odprle vse do… »

Število umrlih s covidom v Sloveniji preseglo 5000

Delo pred 22 minutami
V članku povzemamo relevantne podatke o obvladovanju bolezni covid-19. 17.39 V Sloveniji presegli mejo 5000 smrti bolnikov s covidom-19 Število umrlih bolnikov s covidom-19 je v Sloveniji preseglo mejo 5000, kažejo podatki vlade. Prvi covidni bolnik je… »

Strokovnjak: Posnetek Vizjaka in Petana je res "lepljenka" #video

SiolNET pred 23 minutami
Vsaj eden od zvočnih posnetkov domnevnega spornega pogovora izpred 14 let med takratnim ministrom za gospodarstvo Andrejem Vizjakom in LDS-ovim tajkunom Bojanom Petanom, ki so vznemirili Slovenijo, je bil prirejen in je torej res neke vrste "lepljenka"… »

V torek potrdili najvišje dnevno število okužb od 12. januarja. Koliko primerov so na ta dan potrdili pred letom dni?

Večer pred 22 minutami
Sedemdnevno povprečje potrjenih primerov se je dvignilo na 1198, kar je 131 več kot dan prej. V zadnjih 14 dneh so potrdili 664 okužb na 100.000 prebivalcev oziroma 47 več kot dan prej. Status #COVID19 ?? 1/3 20.10.2021 ➡️ PCR: +2.145, testiranih… »

Najbolj zelena evropska prestolnica je Ljubljana

RTV Slovenija pred 23 minutami
Organizacija European Best Destinations je Ljubljano razglasila za najbolj zeleno mesto v Evropi. Žirijo so prepričali kakovost zraka in vode, obsežne zelene površine na prebivalca, urejenost javnega prevoza in kolesarskih poti ter naravni turizem… »

Ikar je v vseh nas

Primorske pred 58 minutami
28. oktobra 2021 bo ob 18.30 na velikem odru SNG Nova Gorica na ogled premiera plesne uprizoritve Ikarus v koreografiji Michala Rynie in Nastje Bremec Rynia. Dan pred tem si bodo gledalci ob 20. uri lahko ogledali tudi predpremiero. Projekt je nastal v… »

VISOK SMRTNI DAVEK: Za koronavirusom v Sloveniji umrlo že več kot 5000 ljudi

Regional pred 46 minutami
Število umrlih bolnikov s covidom-19 je v Sloveniji preseglo mejo 5000, kažejo podatki vlade. Prvi covidni bolnik je v Sloveniji umrl 14. marca lani, v prvem epidemičnem valu je skupaj umrlo nekaj več kot sto ljudi. Največji smrtni davek je covid-19… »

Oblak vulkanskega prahu nad Slovenijo. Izogibajte se dejavnostim na prostem

Celje.info pred eno uro
Civilna zaščita Mestne občine Celje opozarja, da se danes in v naslednjih dneh izogibajte športnim aktivnostim na prostem. Nad Slovenijo se namreč zadrževal vulkanski prah vulkana Cumbre Vieja na španskem otoku La Palma, ki se po zadnjih podatkih… »

Ljubeča Leticia Calderon: s sinovoma v ZDA

Slovenske novice pred eno uro
Pred kratkim se je s sinovoma mudila na mehiškem letališču, od koder je potovala v ZDA, da bi ju cepila proti covidu-19. Mehiško igralko Leticio Calderon smo v Sloveniji vzljubili v vlogi Esmeralde v istoimenski noveli, sicer pa je igrala v več kot… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem