BMW

Dobro leto za prestiž, prodaja Audija, BMW in Mercedesa je v Sloveniji presegla ravni pred epidemijo

Finance.si 24.01.2024
Nemška trojica prestižnih znamk avtomobilov Audi, BMW in Mercedes-Benz je zgolj lani v Sloveniji povečala prodajo za 28,4 odstotka, medtem pa je celoten trg zrasel za 5,6 odstotka.… »

Dobro leto za prestiž, prodaja Audija, BMW in Mercedesa je v Sloveniji presegla ravni pred epidemijo

Finance.si 24.01.2024
Nemška trojica prestižnih znamk avtomobilov Audi, BMW in Mercedes-Benz je zgolj lani v Sloveniji povečala prodajo za 28,4 odstotka, medtem pa je celoten trg zrasel za 5,6 odstotka.… »

Iz Koreje v Slovenijo: največji in najdražji do zdaj #foto

SiolNET 23.01.2024
Kia je v Slovenijo pripeljala svoj največji in najdražji avtomobil do zdaj. Športni terenec EV9 je dolg pet metrov, ponaša pa se z naprednim 800-voltnim sistemom in veliko baterijo, ki tehta skoraj toliko kot nekoč "bolhca". Kia v Sloveniji na… »

Malo rabljeni BMW-ji z izklicno ceno manj kot 10 tisočakov

Zurnal24 21.01.2024
Konec januarja bo na dražbi deset novejših rabljenih vozil znamke BMW, nekateri tudi z izklicno ceno manjšo od deset tisočakov. Dražba bo namenjena tudi fizičnim kupcem in ne le poslovnim, kot je bil običaj pri podjetju, specializiranem za spletne… »

Za okrogel jubilej dosegli najboljše možno darilo

Zurnal24 19.01.2024
Pri proizvajalcu motornih koles BMW Motorrad bi si težko želeli boljšega darila za svoj 100. rojstni dan. V svojem jubilejnem letu je BMW Motorrad dostavil 209.257 motociklov in skuterjev kupcem, kar je za dobre tri odstotke več kot leto prej in… »

Začenja se preiskava EU na Kitajskem, znane so podrobnosti

SiolNET 16.01.2024
Kmalu se bo začela preiskava Evropske komisije proti kitajskim avtomobilskim proizvajalcem, ki bo na licu mesta preverila morebitno nelojalno cenovno konkurenco z naslova državnih subvencij. Predstavniki Evropske komisije bodo v naslednjih tednih… »

Policija sprašuje: ste vi voznik, ki je preprečil tragedijo?

Zurnal24 16.01.2024
Kranjski policisti prosijo za pomoč, išče se voznik, ki je bil priča divjanju voznika s črnim BMW. Kot so sporočili kranjski policisti, obravnavajo voznika črnega BMW serije 1, ki je v nedeljo, 14. januarja, okoli 00.30 na Delavskem mostu v Kranju… »

Voznik ogrožal druge udeležence v cestnem prometu

Gorenjski glas 15.01.2024
Kranj – Kranjski policisti obravnavajo voznika osebnega avtomobila znamke BMW, tip 118, črne barve, ki je v nedeljo, 14. januarja, okoli 00.30 na Delavskem mostu v Kranju ogrožal druge udeležence v cestnem prometu. »Po do sedaj zbranih obvestilih je… »

Presenetljiv rekorder pri BMW in zanimiva napoved finančnika

SiolNET 15.01.2024
BMW je lani prvič prodal več kot 200 tisoč avtomobilov z oznako M, njihov prvi finančnik pa je glavni vir celotne globalne rasti podjetja pripisal novim električnim avtomobilom. Najuspešnejši avtomobil z oznako M je bil električni i4 M50. Avtomoto… »

Po avtocesti divjal s hitrostjo 200 kilometrov na uro

SiolNET 15.01.2024
Policisti prometne policije Celje so med sobotnim poostrenim nadzorom cestnega prometa na avtocesti zaznali več prekoračitev hitrosti voznikov osebnih vozil. Neslavni rekorder je bil voznik osebnega avtomobila znamke BMW, ki je na avtocesti A1 krepko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem