BMW

Evropski avto leta električni renault scenic

RTV Slovenija 27.02.2024
Evropski avtomobil leta 2024 je postal električni renault scenic e-tech. Drugo mesto je zasedel BMW serije 5, tretje pa peugeot E-3008/3008. Gledano v celoti bi novi scenic, ki je po 27 letih od prihoda prve generacije na trg v celoti prešel na… »

Najboljši evropski avto leta je električni renault scenic

Zurnal24 26.02.2024
Električni renault scenic je v hudi konkurenci premagal vse tekmece in si po mnenju žirije zasluži titulo Evropski avto leta 2024. Novi renault scenic E-tech je bil razglašen za evropski avto leta 2024. Slovesnost je potekala ob uvodu v odprtje… »

Tudi BMW bo imel v proizvodnji humanoidne robote

RTV Slovenija 23.02.2024
Humanoidni roboti bi lahko v prihodnosti za tekočimi trakovi v tovarnah nadomestili človeško delovno silo. So bolj vsestranski, hitro se učijo, ne potrebujejo počitka in dopusta in ne stavkajo. Honda, Hyundai in Tesla že eksperimentirajo s… »

Dvakrat zapored krepko prekoračil hitrost na avtocesti

Savinjsko Šalaške 21.02.2024
Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj na avtocesti, na območju Policijske uprave Celje, izvajali poostren nadzora cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju prekoračitev hitrosti. Zaznali so več prekoračitev hitrosti voznikov osebnih… »

Voznik BMW-ja si bo gotovo za vedno zapomnil včerajšnji dan

Zurnal24 21.02.2024
Drugič je divjal že z več kot 200 kilometri na uro. Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj na avtocesti izvajali poostren nadzora cestnega prometa, iskali so predvsem voznike s pretežko nogo in zaznali več prekoračitev hitrosti… »

Na le nekaj kilometrih nabral 18 kazenskih točk in 2400 evrov kazni

Dnevnik 21.02.2024
Policisti Postaje prometne policije Celje so včeraj na avtocesti izvajali poostren nadzora cestnega prometa, s poudarkom na ugotavljanju prekoračitev hitrosti. Posebej izstopajoč je bil voznik osebnega avtomobila znamke BMW, slovenski državljan, ki so… »

Prepoved oglasov za električna vozila

Zurnal24 21.02.2024
Britanci so prepovedali predvajanje oglasov za električne avtomobile, v katerih so o njih zavajajoče govorili kot o vozilih z ničelnimi emisijami brez dodatne navedbe, da gre le za emisije med vožnjo. Britanski svet za oglaševanje ASA se je v primeru… »

Spremljali smo dražbo rabljenih vozil: do BMW-ja petino ceneje kot preko spleta

Zurnal24 21.02.2024
Spremljali smo prvo dražbo za rabljena vozila, v kateri so kot kupci lahko sodelovale tudi fizične stranke. Prodajalec je prodal pet od desetih malo rabljenih vozil BMW. Pogovarjali smo se tudi s kupcem, ki je bil zadovoljen, da je avto dobil konkretno… »

Matija pijan z BMW-jem zletel s ceste v kovinski drog: »Nisem vozil jaz«

Necenzurirano 16.02.2024
Matija je bil spoznan za krivega in obsojen, ker je konec decembra z BMW-jem pijan zapeljal s ceste in trčil v kovinski drog. Res je sreča, da nobeden od pešcev usodnega jutra ni umrl. Nesreča se je zgodila konec lanskega leta okoli 8. ure zjutraj v… »

POGREŠANA 47-LETNICA: Včeraj se je iz službe odpeljala neznano kam

Regional 15.02.2024
Policijska postaja Slovenska Bistrica obravnava pogrešanje 47-letne Simone Zakelšek iz okolice Slovenske Bistrice, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Nazadnje so pogrešano osebo videli včeraj okoli 14.30 ure, ko se je iz službe, z naslova… »

Novice dneva »

Danes praznujemo dan upora proti okupatorju

Dnevnik pred 54 minutamiše 1 povezana

Dallas z Dončićem in premagal LA Clippers

Dnevnik pred 30 minutamiše 4 povezane

Kako hiter internet ima Slovenija v primerjavi z drugimi

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Na cestah je pričakovati gnečo

Delo pred 43 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem