BMW

Znanstveno potrjeno: vozniki teh znamk vozijo nevarneje

Zurnal24 15.11.2023
Strokovna raziskava je potrdila, da vozniki določenih znamk vozil verjetneje povzročijo nesrečo. In svoj delež pri tem ima oglaševanje. Ali klišeji držijo? Se vozniki BMW, audijev in porschejev ali kakšne druge znamke statistično res obnašajo… »

Prelomnica za BMW: po 60 letih zadnja "klasika" iz Nemčije

SiolNET 14.11.2023
BMW je v Nemčiji po 60 letih končal proizvodnjo svojih klasičnih motorjev z notranjim zgorevanjem, ki jih bodo od zdaj izdelovali le še v Avstriji in Veliki Britaniji. BMW je v svoji osrednji tovarni v Münchnu izdelal še klasične motorje z… »

Tihotapec s šestimi ilegalci bežal pred policijo 220 na uro

Nova 24TV 14.11.2023
Slika je simbolična. (Foto: epa) Nekaj po 21. uri so policisti med Čatežem ob Savi in Drnovim zaradi nezanesljive vožnje ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke BMW italijanskih registrskih oznak. Voznik znakov policistov ni upošteval, vozil je… »

Tihotapca migrantov je BMW pustil na cedilu

Necenzurirano 14.11.2023
V torek zvečer je po dolenjski avtocesti divjal voznik BMW-ja italijanskih registrskih oznak. Policisti so ga opazili, kako nezanesljivo vozi med Čatežem ob Savi in Drnovim, zato so ga ustavljali, a se je požvižgal na ukaz. Pospešil je do hitrosti… »

Razrešeni hrvaški minister Banožić vozil pijan in neprivezan

Necenzurirano 14.11.2023
Mario Banožić, zdaj že nekdanji hrvaški obrambni minister, je v času prometne nesreče, ki se je končala s smrtnim izidom, kot kažejo rezultati odvzema krvi v Splošni bolnišnici v Vinkovcih, vozil pod vplivom alkohola. Spomnimo, Banožić je v… »

Minister prehiteval v megli in "ubil" 40-letnega državljana Gorana

Necenzurirano 13.11.2023
Hrvaški minister za obrambo je v soboto povzročil hudo prometno nesrečo, zaradi katere bo kazensko ovaden, premier Andrej Plenković pa ga je že razrešil s položaja. Hrvaška policija bo kazensko ovadila nekdanjega ministra za obrambo Maria… »

Avtomobilski salon v Ženevi leta 2024 močno okrnjen

RTV Slovenija 09.11.2023
Nemški avtomobilski velikani odpovedujejo udeležbo na avtomobilskem salonu v Ženevi, ki ga oživljajo po štiriletni odsotnosti. Na sejmu ne bo znamk BMW, Mercedes-Benz, Audi in Volkswagen. To so za spletni portal Automobilwoche potrdil tiskovni… »

Motor leta - BMW R 1300 GS: je moč izboljšati najboljše?

Zurnal24 07.11.2023
Na mednarodni novinarski predstavitvi smo se že zapeljali z enim najbolj vročih motorjev letošnjega leta BMW R 1300 GS. Stroj nas je navdušil! Redkokateri motocikel je v zadnjem času tako razburil svetovno motoristično javnost kot napovedani novi… »

Išče se voznik črnega BMW-ja, ki je pri Mengšu povzročil prometno nesrečo

Domžalec 06.11.2023
Včeraj, okoli 17. ure je v krožišču na obvoznici pri Mengšu prišlo do prometne nesreče, kjer se je voznica osebnega vozila izogibala drugemu vozilu neznanega voznika, ki je v krožišče pripeljal po nasprotni strani in trčila v prometno… »

V Ljubljani ukradli BMW X5 tujih registrskih oznak

Nova 24TV 05.11.2023
V zadnjih 24 urah je bilo na interventni številki policije 113 zabeleženih 1.450 klicev. Med 565 interventnimi dogodki so policisti med drugim obravnavali 120 prometnih nesreč, 49 kršitev javnega reda in miru, ter 89 kaznivih dejanj. V 113 prometnih… »

Novice dneva »

Razpadanje izraelskega vojnega kabineta

Delo pred tremi uramiše 3 povezane

Huda nesreča, 49-letnik je umrl

Zurnal24 pred dvema uramaše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem