BMW

BMW in Rimac družno nad Kitajce

Zurnal24 pred 17 dnevi
BMW in Rimac Technology sta sklenila dolgoročno partnerstvo pri razvoju in izdelavi tehnologij visokonapetostnih baterij. Sedež bo v Zagrebu, hrvaško podjetje pa se tako iz nišnih produktov seli v velikoserijsko proizvodnjo. Rezultati sodelovanja med… »

Rimac Technology bo razvil in proizvedel baterijske sisteme za Skupino BMW

Delo pred 17 dnevi
To sodelovanje predstavlja ključni trenutek v rasti podjetja Rimac Technology. Rimac Technology, proizvajalec sistemov za električne pogone in baterijske sisteme za svetovne proizvajalce avtomobilov, je sklenil dolgoročno partnerstvo s Skupino BMW… »

AUDI IN BMW V PIRANU IN KOPRU UKRADENA Z DRUGIM KONTAKTNIM KLJUČEM? Kupci so ob nakupu vozila prejeli samo enega (FOTO)

Regional pred 18 dnevi
Minuli konec tedna se je na nas obrnila bralka, ki so ji v soboto sredi belega dne v Piranu ukradli avtomobil. Za eno uro je parkirala pred piransko osnovno šolo, ko se je vrnila, pa vozila Audi Q2, sive barve, registrskih oznak KP EC-223, ni bilo več… »

Voznik dobil 3.694 evrov globe

Zurnal24 pred 18 dnevi
Minuli petek so policisti prijeli 49-letnika, ki je pod vplivom alkohola in brez veljavnega vozniškega dovoljenja trčil v službeno vozilo. Vozniku so za vse ugotovljene kršitve določili globo v višini skoraj štiri tisoč evrov. Voznik osebnega… »

Alkoholizirani moški ogrožal promet, trčil v policijsko vozilo in skušal peš pobegniti

RTV Slovenija pred 18 dnevi
V petek popoldne so dolenjski policisti ustavljali voznika osebnega avtomobila znamke BMW, ki je vozil nezanesljivo in ogrožal druge udeležence v prometu. Ta je pospešil hitrost, zapeljal v naselje Brezje in tam trčil v policijsko vozilo. 5. aprila… »

Pijan bežal pred policisti in trčil v njihov avto, prejel za 3700 evrov kazni

Dnevnik pred 18 dnevi
V petek popoldan je pred policisti bežal pijan voznik, ki je na koncu pregona trčil v policijsko vozilo, potem pa skušal zbežati še peš. Prislužil si je za skoraj 3700 evrov kazni, prejel pa tudi 30 kazenskih točk. V petek okoli pol pete ure… »

Z BMW-jem bežal v Brezje in treščil v policiste

Necenzurirano pred 18 dnevi
Novomeški policisti so pojasnili podrobnosti divje jage, ki se je v petek popoldne odvila na cesti med Mirno Pečjo in naseljem Brezje. Proti Brezju je drvel voznik osebnega avtomobila znamke BMW. Vozil je nezanesljivo in pri tem ogrožal ostale… »

Bilo bi smešno, če bi bila prvoaprilska šala. Bavarski policisti primorani "spustiti hlače"

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Nemški policijski sindikat je objavil videoposnetek, v katerem je izrazil razočaranje nad pomanjkanjem uniform. Predstavniki sindikata sporočajo, da so zaradi pomanjkanja spoštovanja do uniformirancev na Bavarskem primorani "spustiti hlače"… »

Tako velik in zmogljiv SUV, pa tako majhna poraba bencina

Zurnal24 pred 27 dnevi
Nova generacija priključnih hibridov je dokaz, da je tudi z velikim terencem mogoče za bencin zapraviti zelo malo denarja. Priključno hibridni BMW X5 s šestvaljnim bencinskim motorjem in električnim motorjem je dobil večjo baterijo, ki omogoča… »

Predhodnica je bil BMW, dragoceni "tovor" pa v audiju A6

Zurnal24 pred 29 dnevi
Ob 18.50 so policisti na Ravbarkomandi ustavili dve vozili. Osebni avtomobil BMW italijanske registracije, ki je bil predhodnica, je peljal 36-letni državljan Filipinov, z urejenim statusom v Italiji, so sporočili s koprske policijske uprave. Za njim je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem