Bor

V SRBIJI IZGINILA 2-LETNA DEKLICA: Prvič aktivirali sistem 'Najdi me', ki z sms-om obvesti občane o pogrešanem otroku (FOTO…

Regional 27.03.2024
Sinoči so v Srbiji prvič aktivirali sistem z imenom 'ambert alert' oziroma 'Najdi me', ki javnost hitro obvesti o izginotju otroka. "2-letna Danka Ilić je izginila ob 13.45 v Boru. Visoka je 85 cm, oblečena je v jakno barve oljke in obuta v vijolične… »

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem polju; vse kaže, da je bila punčka ugrabljena

Necenzurirano 27.03.2024
Po 27 urah več sto ljudi dve leti stare Danke, ki je včeraj okoli 13. ure izginila v Banjskem polju pri Boru v Srbiji, niso našli. Iskanje na terenu bo policija prekinila, preiskava pa se nadaljuje. Srbijo pretresa včerajšnje izginotje dve leti stare… »

V Srbiji od včeraj iščejo pogrešano dveletno deklico

Delo 27.03.2024
V akcijo so se poleg policije vključili vojska, gasilci in prebivalci, prvič so aktivirali sistem obveščanja za pomoč pri iskanju pogrešanih otrok Amber. V Srbiji od včeraj iščejo dveletno deklico iz Banjskega Polja na vzhodu države. V iskalno… »

Video: O pogrešani deklici Danki še vedno ni sledu, oglasil se je njen oče

Necenzurirano 27.03.2024
Pogrešane deklice, ki je v torek okoli 13. ure izginila v primestnem naselju Banjsko Polje pri srbskem Boru, ko se je igrala z mamo in bratom, tudi po celonočnem iskanju niso našli, poroča srbski portal Blic. Kot smo že poročali, je včeraj v… »

Izginila dveletna deklica, stekla obširna iskalna akcija

Zurnal24 27.03.2024
V torek okoli 13. ure je iz naselja Banjsko polje v bližini Bora v Srbiji izginila dveletna deklica Danka Ilić. Iskanje deklice še poteka. Vsaka minuta je pomembna. Policija, gorski reševalci in druge pristojne službe že od torka popoldne iščejo… »

Za malo Danko opreza 300 ljudi, iskalna akcija se nadaljuje v temi in dežju

Necenzurirano 26.03.2024
Danes je v okolici srbskega Bora izginila dve leti stara punčka Danka Ilić. Na terenu so policisti, gasilci, občani Bora in številni drugi prostovoljci širom Srbije. Zaenkrat nimajo uspeha. Danes okoli 13. ure je v primestnem naselju Banjsko polje… »

Pogačar znova ušel Vingegaardu

Zurnal24 26.03.2024
Pogačar je z zmago v Kataloniji utrdil prvo mesto na lestvici. Slovenski kolesarski zvezdnik Tadej Pogačar (UAE Team Emirates) je po skupni zmagi na dirki po Kataloniji zadržal prvo mesto na lestvici Mednarodne kolesarske zveze (Uci). Od preostalih… »

Preizkus letalnice uspel: najdaljši Prišlič pristal pri 221 metrih

RTV Slovenija 20.03.2024
Planica je uspešno prestala preizkus letalnice, na napravi bratov Gorišek je brez težav skočilo 31 skakalcev iz Slovenije in Avstrije. Najdaljši je bil Ernest Prišlič, ki je skočil 221 metrov. Gledalci so skupaj videli šest poletov čez 200… »

Philipsen zmagovalec klasike Brugge-De Panne

RTV Slovenija 20.03.2024
Belgijski kolesar Jasper Philipsen (Alpecin Deceuninck) je zmagovalec enodnevne dirke Brugge-De Panne, dolge 198,9 km, ki šteje za Svetovno serijo. Belgijec je po zmagi na prvem spomeniku sezone Milano–Sanremo v nekaj dneh slavil še na belgijski… »

Tarman si bo novo zaletno smučino ogledal tik pred prvim poletom

RTV Slovenija 19.03.2024
Po letu premora bo planiško letalnico v sredo spet prvi preizkusil Rok Tarman. 26-letnik se bo po letalnici bratov Gorišek prvi spustil že petič. Prvič mu je ta čast pripadla leta 2019, neprekinjeno pa je to nalogo opravljal do lani, ko je prvi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem