Bor

Foto in Video: Dunajska policija v povezavi z izginotjem male Danke išče ti dve sumljivi ženski

Necenzurirano 03.04.2024
Preiskavo suma ugrabitve dveletne Danke iz Bora v Srbiji so prevzeli dunajski kriminalisti. Dveletno deklico Danko Ilić, ki je 26. marca izginila pri Boru v Srbiji, so "zelo verjetno" opazili na Dunaju. Kot je v torek potrdila tamkajšnja policija, je… »

IZGINOTJE 2-LETNE MALČICE V SRBIJI VSE BOLJ MISTERIOZNO: To sta ženski, ki ju išče avstrijska policija (FOTO, VIDEO)

Regional 03.04.2024
Kot smo danes že poročali, poteka deveti dan iskalne akcije za še ne dveletno malčico Danko Ilić, ki je prejšnji teden izginila na vzhodu Srbije. Zgodba dobiva nove razsežnosti, v preiskavo se je vključila avstrijska policija in Interpol. Danes… »

Deklica Danka: v iskanje se je vključila tudi slovenska policija

Dnevnik 03.04.2024
Slovenska policija je danes izdala obvestilo o pogrešani dveletni deklici Danki Ilić. Ker o Danki za zdaj še ni nobenih sledi, slovenska policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o njej, njenem morebitnem nahajanju ali okoliščinah izginotja, naj… »

DEVETI DAN PREISKAVE OD IZGINOTJA ŠE NE DVELETNE DANKE ILIĆ: Dunajska policija opravila analizo posnetka (VIDEO)

Regional 03.04.2024
V iskanje Danke Ilić, ki bo junija dopolnila dve leti in je pogrešana od prejšnjega torka, je poleg srbske policije vključena tudi dunajska kriminalistična policija in Interpol. Avstrijska policija je opravila analizo videoposnetka, ki ga je naredil… »

S tem se bo moral danes spoprijeti vodilni Roglič

Zurnal24 03.04.2024
Pred kolesarji je najdaljša etapa letošnje dirke po Baskiji s kar šestimi kategoriziranimi vzponi. Slovenski kolesarski as Primož Roglič (Bora-hansgrohe) bo danes v tretji etapi dirke po Baskiji branil skupno vodstvo. Na trasi od Ezpelete do… »

Misterij izginule srbske deklice

Delo 02.04.2024
V naselju blizu mesta Bor oziroma na Banjskem polju na vzhodu Srbije že osmi dan poteka intenzivna preiskava. Že dolgo ni kakšna pogrešana oseba v širši regiji vzbudila toliko zanimanja javnosti kot dveletna Danka Ilić. Tako rumeni kot resni… »

Roglič pojasnil, zakaj sploh ni poizkusil sprintati za zmago

Zurnal24 02.04.2024
Roglič je na drugi etapi dirke po Baskiji skrbel zgolj za to, da varno pride do cilja. Francoz Paul Lapeira (Decathlon AG2R) je zmagovalec druge etape 63. dirke po Baskiji. Na trasi od Iruna do Kanbe (160 km) je 23-letnik slavil po sprintu večje… »

Bora-Hansgrohe se je odlično znašla v novi situaciji

Dnevnik 02.04.2024
Slovenski kolesar Primož Roglič je tudi po 160 kilometrov dolgi drugi etapi od Iruna do Kanboja vodilni kolesar na dirki po Baskiji. »Z vožnjo v kronometru me je Primož Roglič nekoliko presenetil, a ne bom rekel, da povsem,« nam je zaupal nekdanji… »

Za Rogliča najprej boj za preživetje, nato za zmago

Delo 02.04.2024
Slovenski kolesarski zvezdnik je v živčni 2. etapi dirke po Baskiji ubranil rumeno majico. V nadaljevanju preberite: Primoža Rogliča smo prvič, odkar je prestopil k ekipi Bora Hansgrohe, videli kolesariti v rumeni majici vodilnega na etapni… »

Remco besnel, Roglič naj bi si pomagal s prepovedanim pripomočkom

Zurnal24 02.04.2024
Remco Evenepoel je besnel po prvi etapi dirke po Baskiji, potem ko so organizatorji dovolili ekipi Bora-hansgrohe nastopiti z naglavnimi nogavicami, ki naj bi bile prepovedane. Ponedeljkov kronometer, s katerim se je začela prestižna etapna dirka po… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem