Elon Musk

Muskov Neuralink dobil dovoljenje za testiranje možganskih vsadkov na ljudeh

SiolNET 26.05.2023
Podjetje Neuralink Elona Muska je v četrtek sporočilo, da je dobilo dovoljenje ameriških regulatorjev za testiranje svojih možganskih vsadkov na ljudeh, poroča francoska tiskovna agencija AFP. Cilj, ki ga želijo doseči, je človeškim možganom s… »

Elon Musk razkril načrte za dva nova avtomobila

Finance.si 24.05.2023
Elon Musk, izvršni direktor Tesle, je na letni skupščini delničarjev dejal, da bo družba začela proizvajati dve novi električni vozili, po pet milijonov enot na leto. Cena delnic družbe se je dan po dogodku zvišala za 4,4 odstotka, saj so… »

DeSantis bo na pogovoru z Muskom naznanil predsedniško kandidaturo

RTV Slovenija 24.05.2023
Guverner ameriške zvezne države Florida Ron DeSantis namerava danes na dogodku z lastnikom Twitterja Elonom Muskom uradno sporočiti, da se bo potegoval za predsedniško nominacijo republikanske stranke leta 2024. DeSantis v anketah med republikanskimi… »

Musk odprl denarnico, namignil na novosti in revolucijo pri izdelavi

Zurnal24 22.05.2023
Elon Musk je na srečanju z delničarji opozoril, naj ga nikar ne tožijo glede te napovedi, ampak da imajo pri Tesli v načrtu dve novi zlati jajci. Zadnje srečanje z delničarji Tesle je prineslo kar nekaj smelih napovedi, resda nekatere še precej… »

Elon Musk razkril načrte za dva nova avtomobila

SiolNET 22.05.2023
Elon Musk, izvršni direktor Tesle, je na letni skupščini delničarjev dejal, da bo družba začela proizvajati dva nova modela električnih vozil, vsakega po pet milijonov enot na leto. Foto: Fortrade Cyprus Ltd. Cena delnic družbe se je dan po… »

Skrivnostni Teslin obris: kateri avtomobil so napovedali?

SiolNET 18.05.2023
Elon Musk je pokazal skrivnostni obris avtomobila, ki ga pri Tesli po njegovih besedah že izdelujejo. Je to prenovljeni model 3 ali morda že novi model 2? Na letnem srečanju z delničarji Elon Musk in Tesla ponovno nista podala konkretnejših… »

Bezos uživa na svoji lepotici, vredni 500 milijonov dolarjev #foto

SiolNET 17.05.2023
Ustanovitelj in direktor Amazona Jeff Bezos te dni s svojo atraktivno partnerico Lauren Sanchez preživlja na svoji novi 462 milijonov evrov (500 milijonov dolarjev) vredni jadrnici na španskem otoku Majorka. Jeffa Bezosa in Lauren Sanchez so fotografi… »

Elon Musk: Soros sovraži človeštvo

Nova 24TV 17.05.2023
George Soros je želel Elonu Musku preprečiti nakup Twitterja. (Foto: epa) Elon Musk je zapisal, da George Soros “sovraži človeštvo” in da ga spominja na zlobneža “Magneta” iz Marvelovih stripov X-men v viralmem spopadu na Twitterju. “Želi… »

Ponovna industrializacija in Elon Musk v gosteh

Delo 17.05.2023
Privlačijo številne tuje investicije, ki pa ne ustvarijo toliko delovnih mest kot v Nemčiji ali Veliki Britaniji. V nadaljevanju preberite: Emmanuel Macron bi se rad raztrgal na vse strani ... Tako vsaj analizirajo njegovo politično… »

Elon Musk našel novo glavno izvršno direktorico Twitterja

RTV Slovenija 12.05.2023
Elon Musk je sporočil, da je našel človeka, ki ga bo zamenjal na položaju glavnega izvršnega direktorja Twitterja. To je nekdanja direktorica za prodajo oglasov pri NBC Universal Linda Yaccarino. Uporabniki Twitterja so decembra v anketi, ki jo je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem