Elon Musk

Pionir umetne inteligence: Večja nevarnost za družbo je nizka rodnost kot pa umetna inteligenca

Nova 24TV 17.07.2023
Pionir računalništva in umetne inteligence v Sloveniji dr. Matjaž Gams. “Ko začne nek profesor doktor trditi, da lahko moški rodi, s tem uničuje znanost. In to se dogaja. Nimamo samo lažnih novic in lažne enciklopedije, imamo tudi lažno… »

Muskov Threads / Omrežje upanja ali pogube?

Mladina 14.07.2023
Je Threads le križanec med Instagramom in Twitterjem ali tudi novo sredstvo v boju proti sovražnemu govoru? Seveda bo šele čas pokazal, ali bo novo družbeno omrežje Threads, namenjeno predvsem pisni izmenjavi mnenj, zmožno izpodriniti Twitter… »

"NAJVEČJA EKSISTENCIALNA GROŽNJA" DOBILA KONKURENCO: Musk predstavil lastno podjetje za razvoj umetne inteligence (VIDEO)

Regional 13.07.2023
Ameriški podjetnik in milijarder Elon Musk je v sredo predstavil svoje lastno podjetje za razvoj umetne inteligence z imenom xAI, s katerim želi konkurirati družbi OpenAI, ki je razvila klepetalnega robota ChatGPT in glede katerega sam meni, da je… »

Musk predstavil svoje podjetje za razvoj umetne inteligence z imenom xAI

RTV Slovenija 13.07.2023
Ameriški milijarder Elon Musk je v sredo predstavil svoje podjetje za razvoj umetne inteligence z imenom xAI, s katerim želi konkurirati družbi OpenAI, ki je razvila klepetalnega robota ChatGPT. Da Musk ustanavlja podjetje za razvoj umetne inteligence… »

Musk s podjetjem za umetno inteligenco / »Cilj je razumeti pravo naravo vesolja«

Mladina 13.07.2023
Podjetje xAI naj bi konkuriralo družbi OpenAI, ki je razvila klepetalnega robota ChatGPT, za katerega Elon Musk, da je politično pristranski in neodgovoren. Ameriški podjetnik in milijarder Elon Musk je v sredo predstavil svoje lastno podjetje za… »

Elon Musk ustanovil novo podjetje

SiolNET 12.07.2023
Šef Tesle Elon Musk je ustanovil zagonsko podjetje na področju umetne inteligence. Novo podjetje se imenuje xAI in vključuje več inženirjev, ki so delali v podjetjih, kot sta OpenAI in Google, poroča BBC. Elon Musk je pred tem izjavil, da verjame… »

Twitterjev tekmec že pri sto milijonih uporabnikov

Delo 11.07.2023
Elon Musk je zagotovil, da gre twitterju dobro, a je dobil velikega konkurenta. V nadaljevanju preberite: Nova Metina (Facebookova) aplikacija threads je po informacijah lastnika Marka Zuckerberga presegla sto milijonov uporabnikov s številnimi znanimi… »

Podjetja množično zapuščajo s kriminalom prežet San Francisco

RTV Slovenija 10.07.2023
Pred dnevi se je urad županje San Francisca kritično odzval na prispevek oddaje Good Morning America, v katerem so San Francisco označili za prenevaren za snemanje. A dejstvo je, da je to kalifornijsko mesto v zadnjem času pridobilo zelo slab sloves… »

#glosa Srečnih 13

Dnevnik 08.07.2023
Ob odprtju novih prostorov so na ministrstvu poudarjali, da v Mariboru načrtujejo okoli 60 delovnih mest, govorili pa so tudi o novih zaposlitvah. … V Mariboru trenutno dela 13 javnih uslužbencev. Vir: Večer Svet se je čudil in zgražal, ko je Elon… »

Kaj težave twitterja napovedujejo za podobo spleta?

Dnevnik 08.07.2023
Elon Musk je prejšnji konec tedna potegnil doslej najbolj drastično potezo po prevzemu twitterja. Odločitev je mnoge razburila, čeprav glede na splošni trend preoblikovanja spletnih družbenih omrežij niti ni presenetljiva. Je le nov znanilec tega… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem